arkadaşlar fıskiyeler için kullanıcağım doğru düzgün bir cam sil önerir misiniz?
Printable View
arkadaşlar fıskiyeler için kullanıcağım doğru düzgün bir cam sil önerir misiniz?
Ben yazlik cam suyu kullaniyorum camlari piril piril yapiyor memnunum
yaklaşık 2 senedir shell'den screenwasher ürününü alıp kullanıyorum, son derece memnunum.
normal cam sil sileceğin hareket etmesini zorlaştırıyor sanırım, parmağımı camda rahat hareket ettiremiyorum temizledikten sonra mesela,
shell'in ürünü alkol bazlı olduğundan diğer antirifizli denen cam suyu ürünlerine göre sileceğin ömrünü götürmüyor
Ben opette küçük tüplerde satılan Würth ün konsantre cam silme şampuanından koyuyorum. Yalnız onu çok az kullanmak gerekiyor ben boyutuna aldanıp ufacık tüpü boca ettim deposu bittikten sonra 2 depo bile o şampuanı gitmedi:D Her depoya 4 te 1 ini koymak gerekiyor :) Tertemiz ve 5TL idi en son. Bide shell inkini deniyelim bakalım.
bende würth aldım geçen gün. 3 liralık ufak şişeden 3 lt cam suyu çıkıyor çokta güzel temizliyor.
Würth'ü neyle karıştırıyoruz? saf su or damacana??
würth'ü bende aldım yıkamacımdan, 5 liraya aldım tanesini, würth'ün kendi sitesinde 3,07 tl (az biraz kazıklanmışım :D) daha önce shell screenwasher kullanıyordum ama camda sinek vs kalıntılarından dolayı küçük küçük lekeler kalıyordu, çıkmıyordu. würth o konuda daha başarılı çıktı, tek dezavantajı kışın kullanamayacak olmamız
Yazın marketten alınan Cam sıl,kısın araclar ıcın uretılmıs cam sıl
ulen can :D
aslında bu tarz ürünlerin hepsi uzun vadede silecek lastiğinin ömrünü kısaltıyor. en baştada su itici cam cilası, silecekleri mahvediyor...
cam sil aracın fiskiyelerini çok köpürtüyor. hem püskürtme yapmıyor sadece dibine bırakıyor sanki daha yoğunlaştırıyor. az koyun bence. ben camsil mr muscle ahududulu var ondan koyuyorum. sıktıkça içeri çok güzel bir koku geliyor.
bende hayvanlık edip würth'ü komple boşaltınca cam köpük banyosu yaptı.