anilcan Nickli Üyeden Alıntı
bravolarımızı piyasa değiL bizLer öLdürüyoruz beyLer aiLeLerin mantıksızca fiat egosundan fiat türk maLı o para veriLirmi vw aLırım aLman diyerek arabaLara fiyat arttırıyorLar hangi goLf hangi astra hangi kia bravonun yanına geLebiLir biraz manıkLı oLaLım güvenLikmi haLt yesin açın ncap test sonuçLarını punto ya bakın goLfe bakın 2 si tamamen ayrı sınıf punto daha dinamik çıkıyor bravo fiyatı yüksekmi neresi yüksek adamLar her türLü konforu özeLLiği güvenLiği çerez parasına veriyor biz haLa sadece markaya para verioruz neymiş vw ver 40.000 tL yi jant biLe yok onu geçtim sis farı biLe yok boşverin gitsin madem aLman çok iyi madem american çok iyi neden bi ferrariye bi maseratiye bi Lamborghiniye hayretLe bakLıo itaLyan beş para etmez neden hayaL kuruyorLar boşverin gitsin varsa fiat'ın kaLitesinde aynı fiyata araç bende aLayım neden opeL motorunu bizden aLıo neden combo dobLonun kasası neden bize dizeL motorda ödüL veriLio neden ncap testLerinden 5 yLdızLa geçiyoruz neden? hiç duydunuzmu fiat arabaLarını geri çağırmış üretim hatası var die veya fiat araçLarını imha etti die boşverin beyLer bizim araçLarımız ne kaLtesiz ne güçsüz adam her imkanı sunuyor bize tasarruf için muLtijet performans için t-jet hangi 122 Lik goLf 120 Lik t-jetLerimize kafa tutabiLmiş hangi tdi muLtijetten az yakmış ve uzun ömürLüymüş? ben edirne-siLivri çaLışıyorum aracım sucudo 600 binde motor açtırdım hergün 720 km yoL yapıyorum hesabını siz yapın beyLer firamızda buLunan dier arkadaşım dobLosu var 1.3 muLtijet 900 binde motor yapıLdı şans değiL kuLLanmakLa iLgiLi bakıcaksın arabana turbo kestiyse vardır bi sebebi gibi neyse uzun Lafın kısası kendi arabaLarımızın piyasasını kendimiz düşürüyoruz bukadar basit aksini idda eden varsa bişi diemem hayırLı geceLe