arkadaşlar facebook ta yazmış foruma veda ettiğine dair bilen varmı neden?;(
Printable View
arkadaşlar facebook ta yazmış foruma veda ettiğine dair bilen varmı neden?;(
ewt öyle..Veda etti Coşkun abi foruma daha doğrusu edemedi fakat artık girmiyor..2 ay olmuştur girmeyeli.. Kendi düşünceme göre, neden olmasın..insanlar bazen sıkılabilir, canları istemeyebilir, artık eski tadı almayabilir, yada farklı heyecanlara farklı uğraşlara vakit harcamak ister..Bu sebeplerden ikili ilişkiler bile bitebiliyor.. Bu tarz birşeydir diye düşünüyorum kendimce.
aynı şekilde geçen sene de veda etmişti sanırım.hondayı aldıktan sonra nadir giriyordu siteye. Acaba honda forumlarına üye mi. orda hangi ismi kullanıyor bilen varmı
coşkun abiyi tekrar istiyoruz admin bey.
elbette kararlara saygı duymaktan öte bir şey yapamayız...
ancak benim gp aracım olsa...ve bu aracı satıp vw alsam....gp forumdan ne üyeliğimi sildiririm ne de elveda derim....
bazen insanlar bunalıma girebilir canları sıkılabilir çaresiz kalabilir çözümsüz belirsiz olabilir...eskisi kadar heyecan duymayabilir...
ben...ticari ilişkilerim bir tarafa bırakırsak....gerçekten çok samimi kalbi temiz güzel insanlar tanıdığım için bu foruma takılmaya devam ediyorum...
yeri geldiğinde geyik muhabbeti ediyoruz yeri geldiğinde teknik bilgi paylaşıyoruz yeri geldiğinde chip tuning pazarlıyorum... :)
sevilen ve kıdemli bir üyeyi kaybetmek üzücü....ama hayatın kendisi de böyle değil mi ??
umarım ileriki zamanlarda tekrar aramıza katılır...
çok yardıms everdi.ayrıca bu araçları a dan z ye hatmetmiş bir arkadaştı.inşaalah geri döner
Arkadaşlar Coşkun abinin canı sıkılmıştır girmeyebilir.. Coşkun abi gibi girmeyen pek çok abimiz ablamız var artık.. Coşkun abi vakit ayıramaz ,artık kafası kaldırmaz ,canı istemez girmez.. Ama sırf aracını değiştirdi diye girmeyecek cinsten zayıf bir insan değildir gönlünüz rahat olsun.. Emre ninde dediği gibi insanlar hayatlarında zaman zaman değişiklik isteyebilir.. Saygı duymak gerek.. Belki bir gün döner aramıza.. Coşkun abiyle konuşan eden varsa selamlarımı iletin kendisine..
Coskun forumu biraktiysa eger; gercekten ciddi birsey olmustur.
(Aracini degistireli uzun zaman oldu)
Sent my GT-I9100 using 2
abi seni yeniden görmek gerçekten çok güzel
abim hoşgeldin:)
efsane geri döndü :D
arkadaşlar hepinizi çok özledim ve hiç birinizi unutmadım
ancak bu bir geri dönüş değil
sadece arkamda soru işaretleri kalmasın diye bir açıklama gereği duydum
Coşkun hoşgeldin, nerelerdesin yahu? :)
Aaaa Coşkun abi gelmiş haberini alır almaz foruma koşturdum,Abi tekrar hoşgeldin çok sevindim dönmene.
Kesin geri dönüş zamanını bekliyor olacağız Coşkun.
Yeniden seni burada görmek güzel arkadaşım. :)
hoşgeldin abi...