-
Gelenksel merter Mc Donalt`s buluşması fotolarr
-
-
Arka tamponumun boyalı olduğu nasılda belli :D
Biz gittikten sonra harbiden film kopmuş :)
Bir dahakine diğer abilerimi arkadaşlarıda tanımak nasip olur inşallah..
-
Alıntı:
birkaN61 Nickli Üyeden Alıntı
Arka tamponumun boyalı olduğu nasılda belli :D
Biz gittikten sonra harbiden film kopmuş :)
Bir dahakine diğer abilerimi arkadaşlarıda tanımak nasip olur inşallah..
Sızden sonra koptu fılm.Hatta sportıngle honda 1.4 ıs hachback bıle kaldırdık.
-
Bir dahaki haftasonu bir aksilik olmazsa herkes gidene kadar orada olcam hiç bişey kaçırmamak adına :D
-
Alıntı:
birkaN61 Nickli Üyeden Alıntı
Bir dahaki haftasonu bir aksilik olmazsa herkes gidene kadar orada olcam hiç bişey kaçırmamak adına :D
Ins. kardes ben saat 00:20 ye kadar ordaydım eglencelıydı:D
-
ne geceydi bee şimdi girdim eve :)
gelen bütün arkadaşlarımıza ve dostlarımıza çok teşekkürler inşallah devamıda gelecek
matadorcuk um keşke daha fazla kalsaydın diyorum sadece bp nin ön sırasına arabaları çektik cila attık parlattık fenaydı ortam heryer egzos sesi filim koptu biraz önce :)
-
bu arada 1 ve 3 fotoda benim arabanın basıklıgı kanıtlanmıştır :)
-
Alıntı:
Nokta. Nickli Üyeden Alıntı
ne geceydi bee şimdi girdim eve :)
gelen bütün arkadaşlarımıza ve dostlarımıza çok teşekkürler inşallah devamıda gelecek
matadorcuk um keşke daha fazla kalsaydın diyorum sadece bp nin ön sırasına arabaları çektik cila attık parlattık fenaydı ortam heryer egzos sesi filim koptu biraz önce :)
Gunduz calıstım yoruldum beaaa.12:30a kadar ordaydım.gelmeyenler utansın:P
-
kanka gece saat 2:30 da bp nin kapısının oraya çektik sırayla cila attık arabalara
benzinligin içinde show yaptı millet pompacılar deli oldu mc geceleri fenaymış ya
-
Tama haftaya sabaha kadar ordayız:DPolıs amcalar gelemedımı?:)Insan bı kac afoto ceker benden sonra yaaa ayıp ayıp:)
-
Yok kanka kimse gelmiyormuş artık bakalım ayarlayalım haftaya patlatalım gene gelneksel buluşmamızı
-
Aynen haftaya imkânı olan herkes gelmeli kesinlikle :)
-
1.si bey sensin :) 2.si tek bolero kırmızı benim arabaymış özel hissettim :):)
He bide güvenlik konusuna gelince , adam görevini yapıyor ama bu güvenliklerin klasik kendisini polis hissetmelerine uyuz oluyorum.Tamamen bundan kaynaklanan bişi yani :)
-
Alıntı:
NOZER Nickli Üyeden Alıntı
1.si bey sensin :) 2.si tek bolero kırmızı benim arabaymış özel hissettim :):)
He bide güvenlik konusuna gelince , adam görevini yapıyor ama bu güvenliklerin klasik kendisini polis hissetmelerine uyuz oluyorum.Tamamen bundan kaynaklanan bişi yani :)
Bu adam agresıf yaaa:D:P
-
Serkan bbs leri ne yapmaya karar verdin? :D
-
Alıntı:
NOZER Nickli Üyeden Alıntı
Serkan bbs leri ne yapmaya karar verdin? :D
Benden once alma yaa:P:D
-
Taksitle alamıyacağım için zor zaten ya :) Serkan'a bağlı...
-
SErkan k.kna 12 taksıt yaparsan tabılıbız:D Yada canlı 100lıra verım:D(SEnın taktık:D)
-