Eylemlerim devam edecektir... Şimdilik bunu paylaşıp fikir ve önerilerinizi bekliyorum...
Printable View
Eylemlerim devam edecektir... Şimdilik bunu paylaşıp fikir ve önerilerinizi bekliyorum...
kardeşim süpersin allah kaz abela vermesin ..
Kaputu o halde gördüm ya , benim içim acıdı..
bunları yapmak cesaret ister tebrik ederim, arabayı ne kadar bastırdınız yere yapışmış adeta?
araç güzel basılmış yere :) ama cooper jantı olmamış...
araç nasıl gidiyor resmen önü yere değiyor
kaza bela vermesin Allah... maşallahı var...
güzel..kazasız belasız..zevkler tartışılmaz ama bence farlarda kararmalı
Anladığım kadarıyla araç yapım aşamasında,ben tebrik ederim çok iyi gidiyor.
Güzel olmuş, farklı bir renk olsa ön tampon daha gösterişli olurdu.... Ellere sağlık...
Kaput bıraz abartı durmus sonucta aracın gucu bellı. Fazla olmus. On tamponun harıka tek kelımeyle. Ruzgarlıkları ğek begenmedım jantlarda dah guzel olabılırdı.
Arac yapım asamasında gıbı belkı bunları daha guzel yapablrsın
Yaa polis bir sıkıntı yaratmasın direk otoparka çekiyormuş diye duydum.
maşallah çok güzel duruyor
farlarda karardığı zaman güzel gözükecek , ben kaputu beğendim. tam gücü belli olduğuna katılmıyorum turbo büyütme + chip gibi işlemlerle araçlarımızdan ciddi güçler alınıyor.
tam sleeper'a döner siyah jant + far karartma gibi işlemlerle :)
kaputu nasıl yaptırdınız?
hocam maaşallah tekerine taş değmesin. yalnız rüzgarlıkları ve jant göbeklerindeki mini amblemini söksen daha tatlı durur gibime geliyo. begendiqim 2. siyah evo :)
helal olsun, güzel olmuş. Punto evonun ön kısmına alışamamıştım bu tasarımla çok iyi durmuş. Yanlız aracın kaputtaki hava allıkları çok abartılı olmuş daha sade olabilirdi, mügen rüzgarlıkta olmasa daha iyi ve son olarak farlara kaş yerine far karartma daha güzel olur.
iddialı:) cooper jantını taktırmak için tadilat gerekti mi acaba? göbek genişletme vs... ve dıştan sürtmesi imkansız ama içten herhangi bir değme sürtme durumu var mı acaba?
kaputtan rüzgarlığa tampondan lipe kadar harika olmuş resmen emek kokuyor her şeyi ile mükemmel güle güle kullanın , kapun cam ucundaki kalkıklıkta çok ayrı bir hava vermiş ..
walla bravo hocam need for speed i aratmıyorsun :) devamını bekliyoruz ama hep ön tarafa çalışıyorsun birazda yan taraflara arkalara çalışsan :)