Arkadaslar aracımı alalı yaklasık 10 gün oluyor aracı ilk aldıgım aksam uzeri evime gittim ve sabah aracıma baktıgımda gunes altında aracımda guneste net gorulebilen halka halka kılcal çiziklerden bolca bulundugunu gordum hemen bayii aradım ve aracımı gorduler.Kaporta ustası evet haklısınız derken satıs müdürüde bu her aracta olur dedi ben ise hayır olmaz dedim dolastım arastırdım diğer firmaların showroom araçlarına baktım bazıları bu problemi daha onceden bizde yasadık fakat artık temizlik le ilgili arkdslarımıza ozellikle showroom araclarında sıradan bir bez verip toz al demiyoruz dediler bu iş için özel bir cila ve fiber optikdenilen bir bez kullandıklarını soylediler bu nedir bilmem ama arabalarına baktıgımda bende ki çizikleri gormedim pırıl prırıldı.Ayrıca dikkat ettim araçları teslime hazırlarken aracları fırca ile yıkıyorlar zaten bu durumda daha o anda ilk çizikler olusmaya baslıyor neyseki satıs müdürü anlayısla karsıladı ve haklısınız dedi tertemiz olsa bile arac bir ay sonra tozdan silinmekten bunlar yine olusacak fakat en azından biz teslim ederken olmaması gerekir bundan sonra dikkat edeceğiz dedi ve beni bir boya koruma firmasına yonlendirdi bayiye calısan bir firmaymıs aracıma zarar vermeden temizlenip boya koruma yapılacakmıs bunun harıcindede ne istersem yapabileceklerini soyledi ve tesekkur ettim yeni arac alan arkadasların bu konuya dikkat etmelerini oneriyorum.