Alfa Romeo 147 Düşünceleriniz ve 147 mi Yoksa Bravomu?
Sevgili arkadaşlar;
Belki takip edenleriniz vardır 2006 Model Puntomu satıyorum... Ve bu aracımı sattıktan sonrada 2006 Model ve üstü Alfa Romeo 147 almayı düşünüyorum. LPG'li almayı veya benzinli alıp LPG taktırmayı düşünüyorum.
Alfa Romeo'ların ikinci eli Türkiyede yok denecek kadar kötü maalesef... (O kadarki internetten bile doğru düzgün temiz araba bulmak sıkıntı olabiliyor) Ancak araçların motor gücü ve donanımlarını incelediğimizde ise gerçekten çok iyi özelliklere sahipler. Yani bu arabalar gerçekten Türkiyede hakettikleri değeri yakalayamamış gibi görünüyorlar.
Bende bu aracı alıp uzun bir süre binmek istiyorum...
Tabi istediğim özellikler güzel bir sürüş zevki, güçlü bir motor ve üstün donanım özellikleri.
Yalnız Alfa Romeo'nun bana bakımlarda sıkıntı yaratıp yaratmayacağınıda düşünmeden edemiyorum...
Hangi Alfa Romeo kullanan kişiye sorsak söyledikleri cümle şu... Alfa Romeo'yu kullanan kişi bir daha başka bir arabaya bindiğinde aynı zevki alamaz.
Siz değerli arkadaşlardan daha önce Alfa Romeo kullanmış veya fikir sahibi olanlardan fikirlerinizi rica ediyorum.
Sizce Grande Punto 1.4 77 Satılıp Alfa Romeo 147 Alınır mı?
Birde Alfa Romeo 147 ile Bravo T-Jet arasında kalsanız tercihiniz nasıl olurdu?