Dolar fırladı gidiyor %5-6 arttı daha da artacak.
Varil fiyatı şu sıralar sabit gibi (düşüyor gerçi ama dolar çok pis çakabilir :) ).
Yani bu demek oluyor ki min %5-6 zam kapıda.
4,35 ---> 4,60
Deposu benim gibi boş olan doldursun ;)
Printable View
Dolar fırladı gidiyor %5-6 arttı daha da artacak.
Varil fiyatı şu sıralar sabit gibi (düşüyor gerçi ama dolar çok pis çakabilir :) ).
Yani bu demek oluyor ki min %5-6 zam kapıda.
4,35 ---> 4,60
Deposu benim gibi boş olan doldursun ;)
Ya da iyice boşalmasını bekleyin :) Malum zamdan önce ille duyuruyolar.
ışık az önce yandı :)
dalgalanma normal sıkıntı yok akşama büyük ihtimak 1.80 seviyesine geri düşecek.
Merhaba, dün Yeni Punto'mu teslim aldımve hemen Petrolofisine gittim, 45,09 litre için 174,05 TL ödedim . 1 aydan fazla götürür beni, alırken az alayım dedim ama yaz dönemi dolar da yakıt da uçar , 1 hazirana dikkat...
Dolar yukselıyor ama petrolun varılı 6 ayın en dusukk sevıyesınde ve dusuyor
2010 Nisan da aracı tam dolu depo olarak almıştım Fiat Opetten kıyak geçti , ışık yandığı zaman 50 TL mazot aldığımda o zaman yarı depoyu biraz geçiyordu , şuan ışık yandığında 50 TL mazot attığımda yarımla çeyrek arası kalıyor ibre
Mart ayı ile şuanki durum arasında pek fark yok. Trendlere bakarsanız eğer mart harketliliği ile benzer durumdayız.
https://forum.grandepuntotr.com/atta...1&d=1337202487
Ne zaman yemiştik ilk mart zammını?
1. 8Mart
2. 19Mart
3. 28Mart
Grafiklerden net bir şekide anlaşılacağı gibi:
Şu an da durum eskisinden farksız, hele ki varil fiyatı dolar oranında düşüşe geçmezse zamma hazır olun. Ki 1 haftadır sabit sayılır varilin fiyatı.
Dolar da son 1 haftada sıçradı. Malum petrol şirketleri bu sıçramaları iyi değerlendiriyor.
Ben ilk depomu 97 TL ye doldurmuştum :)