Hatalı Ekspertiz!! Acil Yardım Arkadaşlar...
Arkadaşlar geçen hafta aracımı yetkili bir fiat servisinde alıcısıyla birlikte ekspertize götürdüm.Aracı alacak kişiye araçta değişen,boyanan ve kaza olmadığını söyledim ki aracın ilk sahibiyim ve sadece ben kullandım.Fakat servis aracı ekspertize bıraktıktan bir süre sonra müşteriye telefon etti ve araçta sol iki kapı, sol ön ve arka çamurluk, sol yan tavan boyalı ve ayrıca bu yerlerin hepsinde düzeltme var diyerek bilgi verdi.Beynimden vurulmuşa döndüm adamda haklı olarak kızıp gitti. Servise ekspertiz ücreti olan 177 Lirayı ödeyip ve sorunları da kayıt kabul kağıdına servis danışmanına yazdırıp imzalatıp aldım elimde imzalı belgesi mevcut. Hemen Fiat Genel Merkezi aradım ve aracı fiat genel merkezden başka bir servise götürmemi istediler ve götürdüm araçta nokta hata olmadığı bilgisini farklı iki servisten öğrendim ve Tofaştan buna dair bilirkişi raporu aldım.Şimdi bu servise dava açacağım hem maddi hem manevi olarak deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.Birde araçta değişen yok sadece boya ve düzeltme var 3-5 bişiler daha indirde adam alsın yürüründe motorunda sıkıntı yok demezler mi birde orasıda canımı çok sıktı zaten sanki araçla takla attım adamdan gizledim birde ikramda bulunacakmışım.Ayrıca başka bir aracada benimki satıldı nede olsa diyerek (aracımda sorun olmadığını biliyorum ya ama ben öyle biliyormuşum servis daha bilgili olduğu için nerdeyse perte çıkarcaklardı arabamı) 500 TL kapora vermiştim bir gün önce o da güme gitti parasında değilim bir aydır takibinde olduğum bir araçtı.Yardım ederseniz acil sevinirim arkadaşlar.