= 06 P 8516 = Lütfen okuyun...
Arkadaşlar arabalarınız çok güzel allah kaza bela vermesin, korusun hepinizi, nazar değmesin arabanıza..Ama bu artist olmanızıda gerektirmez değilmi. Sabah Yenimahalle yolu üzerinde bu plakalı aracın sahibi yanınada kız arkadaşını (kardeşide olabilir bilmiyorum) almış camlar açık, müzik açık, kollar dışarıda sağ şeritten arabasını önümüze kırarak direk sol şerite geçti ve üç şeritli bir yol bazende dört olabiliyor bu yol.Kendi için tehlike arz ettiği gibi başkalarında hayatını tehlikeye atıyor.Birde yapılan uyarılara camdan sarkarak çirkin bir şekilde karşılık veriyor. Ve bu sadece bize yapılmadı.Başka arabalarada yapıldı. Yapmayın arkadaşlar.Lütfen arabaları dikkatli kullanın bir anlık hata hayatınıza ve başka hayatlara mal olabilir. Gençliğin ve delikanlı oluşunuzun verdiği bir çılgınlık vardır tabiki ama lütfen biraz daha dikkat, az gaz ve biraz daha saygı... O arkadaşa sesleniyorum yanındakini ve başka canlarıda düşünmelisin araban hayranlıkla bakılacak bi arabaydı keşke bu hataları yapmasaydında öyle de aklımda kalsaydı..Herkese kazasız belasız günler diliyorum..