Denizzz Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar bu yakıt güvence sistemi denilen şey düpedüz dolandırıcılıktır(!)...neden mi???
yanıt için lütfen opet kartlarınızın arka kısmındaki açıklamayı okuyun...ya da siz yorulmayın, yazan şu...YAKIT GÜVENCE SİSTEMİ ARACINIZIN GARANTİ SÜRESİ İLE SINIRLIDIR...yahu bu kadar komik bir şey olabilir mi...bizim araçların garanti süresi yanlış hatırlamıyorsam 2 sene/100.000km (opsiyonla uzatılmadıkça)...
bu da şu demek oluyor...aracımız garantiden çıktığı ilk gün, opetten aldığımız akaryakıt aracımızda herhangi bir soruna yol açarsa, isterse son 1000 depomuz opetten olsun adamları hiç mi hiç ilgilendirmiyor...
evet ben de ilk 5 depomu opetten aldım...hatta böyle bir uygulamanın olmasına sevindim de...ancak tesadüfen kartın arkasında yazanları okuduğumda feci şekilde aldatıldığımı, kandırıldığımı hissettim...
bunlar tamamen benim düşüncem...siz elbette benimle aynı hislere sahip olmayabilirsiniz...
kalitesine güvenen şirket, yakıtını benden aldığın sürece aracında herhangi bir problem çıkmaz çıkarsa da masrafını ben karşılıyorum diye güvence verebilmeli, bunu oldukça ironik bir şekilde aracın halihazırda marka garantisi içinde olduğu süreyle sınırlandırmamalıdır...
şimdi bana diyebilirsiniz ki, bunu yapan başka hangi şirket var...evet yok...ama en azından bizi aptal yerine koyarak belli bir akaryakıt şirketini kullanmaya mecbur hissettiren de yok...
bu tamamen koç bünyesi altındaki şirketlerin kendi aralarında paslaşmasıdır...aracınızı fiat ya da forddan alırsanız benzini de opetten alın...para bize aksın mantığı...
yanlış anlaşılmasın...ben x şirketinin yakıtı opetten daha iyidir demiyorum ya da opetin ürünlerini kötülemiyorum...buna hakkım da yok zaten...ben sadece şirketin izlediği, insanları bu suistimalden bihaber bırakan politikayı eleştiriyorum...