Uluslararası petrol fiyatlarındaki gerilemeden dolayı, benzin ve mazota indirim yapıldı. İstanbulda benzinin litre fiyatı 4.35 mazot iset 3.78 e geriledi.
Hadi hayırlısı :)
Printable View
Uluslararası petrol fiyatlarındaki gerilemeden dolayı, benzin ve mazota indirim yapıldı. İstanbulda benzinin litre fiyatı 4.35 mazot iset 3.78 e geriledi.
Hadi hayırlısı :)
Ooo iyiymiş ya hadi hayırlı olsun:)
Bikaç güne çıkarırlar ama acısını :D
demektirki yaklaşık 13 krş luk bi indirim olmuş haftaya 26 krş luk bi zam olacak :)
Her ne kadar yakın zamanda yine zamlanacagını bılsek bile yaklasık 1 ay oncesınde 4.70 olan benzının fıyatının 4.35 e, mazotunda 4 lıradan 3.78 e dusmesi özellikle cok yol yapan arkadaslar ıcın buyuk bır ındırım gorunuyor sımdılık.
Hangi şirket indirim yaptı shell,bp,total ve opet aynı fiyatta seyir ediyor
benzin motorin
07.01.2012 (KDV'li) 4,32 3,81
03.05.2012 (KDV'li) 4,48 3,95
aslında adamlar pek de zam yapmamış kafam karıştı şimdi :S
İndirim bu geceden itibaren geçerli olacak. Şu anda 4.48 benzınin fiyatı. 113 kurus ındırım yapılacak. Bundan yaklasık 3 hafa once yanılmıyorsam benzın 4.70 e kadar yukselmıstı. Motorını tam olarak bılmıyorum.
daha dün almıştım :S neyse önümüzdeki maçlara bakacağız yaz gelmeden güzel indirimler bunlar..
şu aralar ihtiyacım vardı buna...ilaç gibi geldi...
biz askerdeyiz ya yaparlar demekki sorun bendeymiş en iyisi ben hiç donmeyeyimde siz kurtulun bari :D bu arada suriyede benzin türk lirasıyla yaklaşık 2 liraya geliyor onuda hatırlatayım :D
Şansıma benzın fıyatları dusuyor ama hala araba gelmedi,araba gelıncede yukselır heralde :) depolamak lazım :D
çok iyi haberler bunlar durmak yok yola devam:)
BI ANKET VARDI 2012 sonu benzın kac tl olur dıye sanırım 4.25-4 arası olur dıyen tek kısı bendım:) ınsın ınsın jetta kasmasın bızı sonra:)
3,78 mi çok iyi ya ah bide yakınımda ful olacak 3,50 ye kadar düşer orda
elim ayağım titredi abi cidden 3,70 küsür mü mazot
buna da şükür. bende bugün 60 liralık benzin almıştım.
1.25 olan benzını sen sat 4.35 ten sonra 10 kurus ındır vatandasta sevınsın ,sonrada carı acık var de dunyada en fazla makam otosu olan ulkeyız