Merhaba arkadaslar Abarth şerit sticker istiyorum temiz yapabilecek bir yer var mı ve aynalara akrebmizden yapabilecek aynı anda.
Printable View
Merhaba arkadaslar Abarth şerit sticker istiyorum temiz yapabilecek bir yer var mı ve aynalara akrebmizden yapabilecek aynı anda.
Yok mu gerçekten hiç bir yer?
YOK cıdde yok :D
Vaz geçtim zaten... şimdi de abarth 500 kaput ve tavan şeriti istiyorum :D
GUNCEL OLSUN ARKADASLAR ADAM AKILLI ANADOLU YAKASINDA ABARHT STICKER YAPICAK YER ISTIYORUM TEMSILI RESIM ASAGADAKI GIBI
https://c1209.hizliresim.com/11/p/d7sl2.jpg
forumda abarth kısmında bir arkadaş yapıyo karşıdaymış levent civarında teslim edebilirim demişti. 50 tl fiyatı var.Yalnız kış geldi bu saatten sonra yapılır mı bilmiyorum su gelince kalkar bence
Abı yapıp uygulucak kısı lazım bana o yuzden ısyanlardayım yapıcagı yer kapalı olur bırgunde ben kapalı yerde tutarım aracı hıc bırsey olmaz
o arkadaş transfer baskı yaptığını söyledi.Transfer baskıyı yapıştırmak kolaydır.Ama yağmur çamur kar gelince bence durmaz.Olmadı alır beraber yaparız haftasonu hava temiz
Stickerı yapıştırmak sorun sadece sonrasında kalitesi orta bile olsa atıcağını sanmıyorum su vs. değilde sıcaktan atar.
Benim logolari reklamci bir arkadasim yapti. Gorustureyim seni istersen?
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
saol abı ılgın ıcın
İyi günler. Abarth sticker yaptıracaksanız eğer kaliteli malzemelerden yaptırın. Ben kış ayında yaptırdım o kadar kar çamur soğuk yağmur güneş gördü en ufak deformasyon yok. 50 liraya yaptıracağınız sticker senesi gelmeden atmaya başlamasın. ben kayseride sadece bu işi yapan çok eski bir tanıdığıma yaptırdım. istediğiniz ebatta istediğiniz renkte kaliteli stickerler yapıyor. kendi web sitesi www.otosticker.com Online oto Sticker Hizmeti - Oto Etiket - Modifiye Araç Çıkartmaları - Tuning Etiket - Sticker Satın Al - Toplu Sticker Alımı - Araba Yapışkanları Jdm - Hello Kitty - German Style .. Bartından hüsamettin abinin selamı var derseniz elinden geleni yapar. iletişim bilgileri sitede mevcut. isterseniz aracınızın resmini gönderin örnek çalışmalarınıda yapar..
Not: resimdeki araç benim ve bütün stickerleri o yaptı
Bu gün gezinirken bir ilan gördüm ama belki işinize yarar.
PUNTO ABARTH YAN STİCKER - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 99234664
Montajıyla birlikte 100 liraya yapan yer var İstanbul- Güneşlide..
arkadaslar cok tesekkurler tek tek herkese