Selam Arkadaşlar..
İphone Almayı düşünüyorum satan arkadaş varmı ? ? ?
Printable View
Selam Arkadaşlar..
İphone Almayı düşünüyorum satan arkadaş varmı ? ? ?
satlık parçalarda 3gs vardı,bir bak istersen
satılmış
ilk zamanlar çok karşıydım dünyanın parası diye ama geçenlerde kullandım biraz gerçekten hakediyor süper bir teknoloji belki 2 milyar değil ama 1-1.5 arası verilir..
4 düşünyorm..birisinde buldum 4s 1300 tl dedi belçikadan almış istanbulda bir yer varmış oradan açtırılcakmış sizce ne yapayım ?
4s 32 gb 2347 TL
4s 16 gb 2033 TL
4 8gb 1616 TL
4 32 gb 1930 TL
fiyatlar nakit fiyattır :)
DOSTUM ben de galaxy var yurt dışından aldım çok uyguna.getirttim yani.bu arkadaşım ın telefoncu dükkanı var.iyi iş yapıyor güvenilir biri istersen telini vereyim aradan çekileyim yani.4s getiriyormuş çine gidip geliyor devamlı.1750 civarı dedi geçen işine yararsa vereyim no sunu.GARANTİLİ ORJNAL TABİKİDE...
Popüler 2. el sitelerinde güzel ve uygun çok tlf var ben 3G modelini kullanıyorum çok güzel 4 almayı hiç düşünmedim kullanmadımda ama 2. el almanız bence daha mantılıklı çünki çok para :)
aslında olabilirdi fakat 1750 pahalı burdan direk arkadaşdn 1300 e alablrm :s oda var
merhabalar :) hepsi burada'dan aldım.ilginiz için teşekkürer 4s aldım sıfır :)
bi müşterim bugun getirecek iphone 4 faturalı genpa garantili 2 aylık çiziksiz orjinal 1100 tl fiyatı
ben 4s aldım sıfır 1859 :)
ben yurt dısından getırtdım 4s 900 tlye geldı bana tabı kayıtsız burda abımın uzerıne kayıt yapıp 1.500 sattım :D nasıp olursa 1 hafta sonra bırtane daha gelıyor 550 dolar cıvarı :)
İlginiz için tşk :) şuan 4s dn giriyorum :)