Amörtisör Takozu Ses ( ÇÖZÜMÜ )
Bilinen bu kronik problem ,
aracı detaylı yıkamaya verdiğimden beri bendede başladı tabiki yıkamacı davlumbazları ve aracın altınıda pırıl pırıl yapmış... fakatt... :)
direksiyondan sağa ve sola tur da takır takır ses geliyor..
forumda ve nette araştırmalarıma göre ;
amörtisör kısmında neresi olduğunu tam olarak bilmediğim biryere , wd40 , yağlayıcı , sprey gres gibi maddelerle bu sorunun çözülebileceği ?
nereye sıkacağız tam olarak ?
bilgisi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum.. iyi forumlar :shifty:
Cevap: Amörtisör Takozu Ses ( ÇÖZÜMÜ )
Bugun kontrol ettim benden saga sola donuste girt girt ses geliyordu. Bugun baktim direksiyon donerken yayin icindeki lastik rahat donemiyor takilarak dondugu icin atlama yapiyor o arada ses yapiyor buyuk ihtimal. Hafta sonu bakim icin servise gidicem soylicem bakalim ne yapicaklar
Bende dönerken değilde gaza bastığımda ve gazdan çektiğimde bir gıcırtı gibi bir ses geliyor pedalların oradan. Ne olduğunu çözemedim. 1 ve 2. viteslerde araç daha atak olduğu için daha çok anlaşılıyor.
arkadaşlar merhaba bu sorun bende de var sanirim ayrica wd 40 elimde mevcut simdi bi ustaya goturdem en az 100 tl alicak bosu bosuna.. burdaki arkadaslardan ricam nereye nasil uygulancak fotografli bir sekilde anlatilirsa cok memnun olurum
SM-G900FQ cihazımdan gönderildi
Alıntı:
gastauskas87 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar merhaba bu sorun bende de var sanirim ayrica wd 40 elimde mevcut simdi bi ustaya goturdem en az 100 tl alicak bosu bosuna.. burdaki arkadaslardan ricam nereye nasil uygulancak fotografli bir sekilde anlatilirsa cok memnun olurum
SM-G900FQ cihazımdan gönderildi
Gelirken wd40 in yaninda wurth hhs2000 de getir onuda hallederiz. Wd40 uc hortumu olsun ama