Merhaba Arkadaşlar İnternette gezerken bir koku buldum..Yeni Araba Kokusu Diyor.Sizce varmıdır bir gerçeği alan kullanan arkadaş varmı ? İşte buda link Yeni Araba Kokusu New Car Smell
Printable View
Merhaba Arkadaşlar İnternette gezerken bir koku buldum..Yeni Araba Kokusu Diyor.Sizce varmıdır bir gerçeği alan kullanan arkadaş varmı ? İşte buda link Yeni Araba Kokusu New Car Smell
yeni araçlarda plastik yapıştırıcı boya ve kumaş kokuları yeni oldukları için çok kokarlar.zamanla koku azalır veya burnumuz kokuya alışır.
sigara içilmiyor ve oto kokuları kullanılmıyorsa çok uzun süre bu koku araçdan gitmez.iç kısımda fazla plastik bulunan araçlar güneş altında bekleyincede ağır bir koku oluşur.
şehir efsanesimi bilinmez ama bazı firmalar bu koku için mühendisler çalıştırıyormuş.
bahsettiğiniz ürünü bende almak isterim hatta akşam bir tanıdığıma yurtdışından bulabilirmisin diye sipariş verdim.
bence acele etmeyin çünkü bildiğiniz üzere her modelin sıfır kokusu başka oluyor örnek ben renoda vitrindeki araca bindim midem bulandı fiatta ise bu sorun yokdu.
eğer kokusuna bakıpda bulursanız daha iyi olur gibi
bende getirtmeyi düşünüyorum ama fiyat düşük olursa kabul ederim çünkü gelince çöpe atma ihtimalim oluyor dediğiniz fiyat bana yüksek geldi.
benim girdiğim diğer siteye de koymuşlar bu ilanı aslında satacağın aracın içine sıkıp öyle satacaksın :D
:D
ben bulunca size haber veririm.
nerden bulacaksınızki ? Aksesuarcılarda satılacağını zanetmiyorum ben bu hafta içinde sipariş vermeyi düşünüyorm :)
amerikada en çok satılan araba kokusu bu. bu marka nasıldır bilemem ama işin aslı var.
Bildiğiniz marka varmıdır ?
california scents
nerde satılıyor ?
Bşka bilen arkadaşımz varmı acaba ?
Türkiyede yok sanırım.
ozmn gene buna kaldık bakım biraz daha araştırım blki alırım.
gittigidiyorda sahibinden.comda filan denk gelebilir belki dediğim marka.
var fakat bunlar değişik sıfır araba kokusu yok :S
yeni araba kokusu her markada ayni degilki bu hangi marka yeni araba kokusu. her markanin kendine has bir yeni kokusu var.yinede tam gercekleri yansitmiyor düsüncesindeyim.
Bilmemki :D
Kokuyu halâ araştırıyorum :) Fakat başka bulamadım sadece bu var :S