Tıkırtı burcu sorunu olanlar..
uzun zamandır ön takım kucağımda gidiyordum. teybin sesini açıyor hiçbir şey yokmuş gibi davranıyordum.. 17 jant taktıktan sonra bu durum çekilmez oldu.Artık teypte kurtarmadı. tıkırtı burcu dedikleri şey de zaten burç falan değil. direksiyon rotunun direksiyon kutusu içinde sabitleyen bilezik gibi plastik bir parça. forumdan serkan Ülger kardeşimin tavsiyesiyle megane 2 tıkırtı burcu aldım. ancak o parça bana güven vermedi.. usta birkaç ay sonra tekrar başlar gider bu dedi. Soluğu tornacıda aldık. Elinde bu işler için Plastik bir takoz vardı. tornada onu güzel bir bilezik haline getirdi al ömürlük oldu dedi. 10 tl para aldı :happydan: ustamda taktı güzel yerine daha sonra motor koruyucu bor katkıları doldurdu direksiyon kutusunun içinde.Uzun süre yağlar bunu bu dedi..daha sonra rot balansını yaptırdık .. şu anda zil gibi ne ses ne seda.. arabama tekrar aşık oldukm. Toplam maliyet 30 ustaya 20 rot balans 10 tl de tornacıya.. Hepsi bu.. Sakın ola servislere çıkmacılara yüzlerce lira kaybettirmeyin:w00t2000: Bu arada resim çekemedim kusura bakmayın.. makinemi yanıma almayı unutmuşum :(