bugün sanayiye işim düştü egsoz taktırdım :D fazla abarthı olmasını istemedim bunu seçtim hoşumada gitti şimdilik amatör fotolar. yorum ve eleştirileri bekliyorum :D
Printable View
bugün sanayiye işim düştü egsoz taktırdım :D fazla abarthı olmasını istemedim bunu seçtim hoşumada gitti şimdilik amatör fotolar. yorum ve eleştirileri bekliyorum :D
Güzel olmuş uç mudur yoksa son susturucumu....
abi sadece uç orjinala yakın olsun istedim :)
Gayet güzel olmuş güle güle kullan...
teşekkür ederim ...
maliyeti nedir usta?
1-2 cm geride olsaymış tammış , eksoz kazanını griye boyatsaydınız :)
Evet katılıyorum birazcık daha içerde olsaymış daha iyi olurmuş ama yakışmış,güle güle kullanın..
hoş durmuş güle güle kullanın
bende ayni fikirdeyim ama en fazla bukadar kurtardi :(arkkasi uzundu birz. bu arada 90 tl ye takti in komsusu oldugunu bileydim daha siki pazarlik yapardik:p
sade ve tatlı durmuş güle güle kullanın :)
benle gitsen %5o indirirdik :D
güzel olmuş başarılı evoya ne yapsan gidiyor ya:-)
güzel olmuş güle güle kullan...
Güzel durmuş, Orijinal çift çıkışlı egsoz ucunun haftasonu birmot'ta baktım 290 TL fiyatı vardı
servisten hiçbirşey alınmaz sanki ucunu değil komple egzosu satıyorlar...:gun_band:
ben internetten aldım jsv racing çift çıkışlı 55tl ye 10tl de işçilik verdim 65 liraya mal oldu servistekinden çok daha kaliteli ve güzel...
beğendiğinize sevindim teşekkür ederim:) servis banada 270 dedi hadii leeyynn dedim :d bundan sonra önce sana uğrucam bilader :D sonra pişman oluyoz :D
gördüğünüz gibi kaynak ve ucu kesildi. usta tamponuda kesicez dedi ödüm patladı :d egsozu bıraz aşağı eğdi tam oturdu