Puntomu Satıyorum Arkadaşlar...
[IMG]https://img94.imageshack.us/img94/2020/03042011517.jpg Uploaded ImageShack.us[/IMG]
Araç Bilgileri :
İLK SAHİBİNDEN...
2006 Model 1.3 Multijet Active
Renk: Mavi
Km : 78.000 Km ( Orjinalmi Diye Soranlara Hertürlü İspati Mümkündür, Servis Kayıtları Ve TÜV Muayene Raporları Mevcuttur. )
Bakımları : 50 Bine Kadar Servis Bakımlıdır. Son Bakımı 65 Bin Kmde Tüm Parçaları Orjinal FİAT Ürünleriyle Dışarıda Yaptırılmıştır. Dileyene Faturaları Belgelendirilir.
Hasar Durumu: Kesinlikle Kaza Boya Darbe Değişen Rütuş Bile Yoktur. Kaputta Bir Çiziği Mevcut Olup Ufak Tefek Taş İzleri Mevcuttur. Ayrıca Sağ Arka Çamurlukta 1 Karış Kadar 3cm Eninde Sürtme Var. Boyalı Demesinler Diye Yaptırmadım Ama Yaptırıp Teslim Edicem. Bu Söylediklerimin Haricinde En Ufak Hata Yoktur. Bunlarda Bir Otomobil İçin Hata Değildir. Ama Bnm Gibi Bir Kıl Adam Gelip Görünce Tantana Yapmasın Diye Açık Açık Yazıyorum.
Yedek Anahtarı Tüm Kitapçıkları Mevcuttur. Aracın Tramer Sorgusunu Yaptırmak İsteyenler Varsa Plaka 50(ES)021 Herşey Açık Ve Seçik...
Araca 15 Gün Önce Meguaris Boya Koruma Motor Koruma Yaptırdım.
Muayenesi 2013 Yılına Kadar Vardır.
İlk Elden Tertemiz Bir Araca Binmek İsteyenler Varsa Araç Budur Arkadaşlar. Sahibinden.Com, Araba.Com, Arabam.Com Gibi Tüm Siteleri İnceleyin Aracım Gibi Bir Aracı Daha Uygun Bulursanız Lütfen Alın Sizin Kar'ınız Benim Kar'ımdır :)
Takas Olurmu Diye Sorarsanız 2006 Üstü Palio Albea Klimalı Ve Absli Olan Hatasız Kazasız Kesinlikle Orjinal Olmak Şartıyla Olabilir. Diğer Araçlarla Olurmu Derseniz Linkini Msj Atınız İnceleyip Size Dönerim. Bunun Haricinde Öncelikli Tercihim Nakittir.
Aracın Üzerinde Rehin, Haciz, Kredi V.s Yoktur Satışı Hazırdır. Araç İle İlgili Sorularınızı Lütfen Telefon İle Arayarak Sorunuz Mesajla Araba Satın Alınmaz.
NAKİT : 23.250
Bu Fiyatı Görüp Sakın 21 e Alırız 22 ye Alırız Nasılsa Diye Hayale Kapılıp Aramayınız 250 Nezaketen Pazarlık İkramıdır. Onun Haricinde 23 Bin Son Rakam Arkadaşlar. Aracıma Güvenim Sonsuzdur 2 3 Parça Boyalı Neden Boyandığı Bile Belli Olmayan Araçları 19 20 Gibi Rakamlara Çok Rahat Alabilirsiniz. Benim Aracım Bu Rakam Bu... Hepinize Şimdiden İlginiz İçin Teşekkür Ederim.
Benim Konumun Altında Rakam Düşüktür Yüksektir Tartışması Yapılsın İstemiyorum. Lütfen Bu Konuda Saygılı Olalım Arkadaşlar...
GSM: 0507 273 05 05