DÜN AKŞAM HALI SAHA ÇIKIŞI İSMAİLİN BRAVO 1.6 M-JET LE ONURUN GP T-JET UFAKTAN Bİ ROLL DENEMESİ YAPTILAR BEN BİRAZ ARKADA KALDIĞIM İÇİN SONUCU ÇOK NET GÖREMEDİM:frusty00: AMA EN SON ONUR ÖNDE GİBİYDİ...
Printable View
DÜN AKŞAM HALI SAHA ÇIKIŞI İSMAİLİN BRAVO 1.6 M-JET LE ONURUN GP T-JET UFAKTAN Bİ ROLL DENEMESİ YAPTILAR BEN BİRAZ ARKADA KALDIĞIM İÇİN SONUCU ÇOK NET GÖREMEDİM:frusty00: AMA EN SON ONUR ÖNDE GİBİYDİ...
Devam...
Resimler çok iyi olmuş ama benim farlar kapalı karanlıkta kaldım yav:)
Yarış sonucu t-jet:1 multijet:0
sisleri açıp gezmiyorsunuzdur umarım :) valla bi gün birine kafadan dalacam gözümü kapattığım için
Ayağınıza sağlık :)
T-Jet candır bide benzin fiyatları ucuz olsa..:)
Mallar canlı maşallah.
Hangi ara nereye uçtunuz göremedik serkanla. Bide seslendik bekleyin diye. Uçtunuz hemen. Göremedik kapışmanızı. :(
Bir daha ki sefere artık, neden geride kaldınız o kadar yav.
serkanla birlikte arabaları almaya giderken siz uçmuşsunuz.
ben bile zor yetiştim zaten..:D
abıler onur abı benzın almaya gıdıyormus bızede bısey demeyınce arkasında gıtmek zorunda kaldık o yuzden ozkan, serkan abıyı bekleyemedık :) ama guzel bı geceydı , bu geceyı fotograflayan kadır abıye oncelıkle yapımda ve yarısta emegı gecen herkese tesekkur ederım :)
sis konusunda da serkan abı polıs falan dınlemeden gece gunduz acıyor ben onun kadar cesur olamadıgımdan dolayı sadece polıs gorene kadar acıyorum :D
bi akşam alanyadan antalyaya doğru pembe zenonlarla geleyimde beni gezdirin :-D
Halı saha çıkışı hem arabalar uzaktı hemde benim araba malum saha çıkışı süründü biraz...:-)
Gençler ben 4. vitesi bulamadım :) o ana kadar yarım boy öndeydim pilotaj çok önemli birdahaki sefere inşallah. :)