arkadaşlar dynamic modellerde kumandadan cam açıp kapama olayı varya hani. Sunroofu da ona bağlatmamız mümkünmü acaba ?
Printable View
arkadaşlar dynamic modellerde kumandadan cam açıp kapama olayı varya hani. Sunroofu da ona bağlatmamız mümkünmü acaba ?
mERHABA SİZ YAPTIRIRSANIZ BANA DA HABER VERİN . İTALYADA OLANLARDA KUMANDAN YAPILIYOR YADA ÖZEL YAPILIYOR. SAYGILAR.
Bunun için Cam kaldırma modülü kullanılabilir ama, Aküyü çok yoracaktır.
babam da megane scenic var sunroof kumandadan kapanıyor çok karizma oluyor:D araca bindiğimde tekrar açılıyor çok full yapmış adamlar :)
Merhaba camlar kumandadan nasıl kaldırılıyor ilk kez duydum?
Kapıları açma butonuna basılı tutuyorsunuz tüm camlarınız açılıyor, kapatma butonuna basılı tutuyorsunuz camlarınız kapanıyor bu basılı tutma işini ne kadar yaparsanız o kadar açlıyor ya da kapanıyor...Nissan juke bakmaya gittiğimde satıcı arkadaşa böyle bir özellik var mı diye sorduğumda sadece bmw lerde var demişti kendisini bmw evo ile tanıştırmıştım :) Hani fiat ta yabana atılmaz acaip karizma olmuştu satıcı arkadaşta çok şaşırmıştı...
benim arabada da var mı bu özellik acep ? bi deneyeyim : )
sadece kontak açıkken br kac kez skydome ı acıp kapadgınızda hemen yawaşlıyor bazen kapatmıyor geriye cekıyor. Ama calısırken boyle problem olmuyor. Aslında yapılır ama akü zayıflarsa rezil oluruz:)
evet doğru söylüyorsun araba çalışırken daha hizli kapanıyor