Yeni Punto'da karar. ( Araç alındı, bir kaç ufak ayrıntı )
Merhabalar.
Daha önce bir çok kez fikir edindiğim için bu foruma yazmam gerektiğini düşündüm.
2010 model polo aracım var manuel benzinli. 2. bir araç olarak eşimin daha fazla kullanacağı otomatik Yeni Kasa Punto almak durumum var.
Aslında 22bin tl civarında bütçe, 5bin tl lik peşinat durumum vardı ancak Fiat'taki kredi kampanyası çok avantajlı olduğu için düşünmeye, hatta kredi çıkarsa almaya karar verdim.
Son durum şöyleki;
·
5K POP 1.4 FIRE 77 HP DUALOGIC S&S
yada
5K EASY 1.4 FIRE 77 HP DUALOGIC S&S
Beyaz renk, ikisinden birisi olacak araç, herhangi bir ekleme olmadan bu donanımda gelecek, hemende teslim olacak.
Durum şu ki, 6500TL gibi bir nakit ücret ile bu araçları alıp geri kalanını taksit yaparak işlemleri tamamlayabileceğim. 36 ayda aylık ödemem 835tl gibi bir rakam geliyor, ki buda benim için yeterli. ( Koç çalışanı indirimi ) Buda 0,64 gibi bir faiz oranı ki bu inanılmaz bir oran bence.
Size soruyorum şimdi?
Bu araçlardan birini almaya çok yaklaştım, aranızda yeni punto kullanan var mı tam bilmiyorum ama varsa yada evo kullananlar da yazabilir, bana ne gibi artı ve eksi yönler sağlayabilir bunu anlatabilriseniz çok sevinirim.
Mesela:
* Şehir içi-Şehir dışı yakıt değerleri.
* Navigasyon, Double-Din satın alma olasılığı.
* Konfor.
* Sürüş Deneyimleri.
Ve fiyat-özellik karşılaştırması
Teşekkür ederim.