Sol arkadan geldiğini düşündüğüm ses
Arkadaşlar merhaba,
Öncelikle konuyu aracımdan şikayet ettiğimden açmıyorum, zaman bulup servise gidip danışamıyorum. Aracımdan gayet memnunum, derdi tasası hiç üzmedi beni çok şükür.
Yalnız son bir iki aydır sol arkadan geldiğini düşündüğüm tıkırtı mı desem, lıkırtı mı desem hafif kasislere girince cık cık sesine benzer bir ses alıyorum, ses öyle sinir bozucu cinsten değil, pek rahatsız etmiyor ama dikkat edince sesi hissediyorum. Öncesinde yoktu böyle bir ses, aracım hiç kaza da yapmadı.
Bütün konuları araştırdım, kapı menteşelerinden pandizota kadar, bagaj kapağı tamponlarına kadar baktım, hiç bir anormallik sezemedim. Koltuk yatırma zımbırtıları var, onların gevşediğini gördüm, bir şeyle sıkıştırdım ama sanırım ondan da değil, koltuğu yatırdım aksi bir durumda yok, amortisör takozları da cık cık diye ses vermez herhalde :)
Bakımlarını hiç aksatmam, mekanik bir şey olduğuna pek ihtimal vermiyorum, ses içeriden geliyor çünkü. Gözümden kaçan bir kerata var ama bulamıyorum :)
Benzer bir şey yaşayıp çözüme erdireniz var mıdır ?
Cevap: Sol arkadan geldiğini düşündüğüm ses
Alıntı:
kaos Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar çok teşekkür ederim sorunu sayenizde halletim elektirik bantının bu kadar yüce bir buluş olduğunu bugun anladım yolda giderken tık yok artık...
Arkadaslar heryeri izola bantladim arkadaki tum yildiz vidalari sıktım arka stop dahil...ama bu fare sesi gibi cik cik sesini kesemedim
Cevap: Sol arkadan geldiğini düşündüğüm ses
Alıntı:
Apocalypticaft Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaslar heryeri izola bantladim arkadaki tum yildiz vidalari sıktım arka stop dahil...ama bu fare sesi gibi cik cik sesini kesemedim
Jantlar teneke jantsa,kapaklari sıkın yada orjinalle değişin.
Ayni sesi benim jant kapaklari da yapiyordu
Lenovo P70-A cihazımdan gönderildi