arkadaslar radyo dınleyemıyorum gıbı bısey.zaten bayburtta ceken 2-3 frekans var ama ayar yapamıyorum yada sıkıntı var.baska bırının aracına bınınce delı oluyorum.sinir bozucu.kendı arıyo ancak bulamıyo.sebebı ne olabılır?
Printable View
arkadaslar radyo dınleyemıyorum gıbı bısey.zaten bayburtta ceken 2-3 frekans var ama ayar yapamıyorum yada sıkıntı var.baska bırının aracına bınınce delı oluyorum.sinir bozucu.kendı arıyo ancak bulamıyo.sebebı ne olabılır?
Antende bi gevşeklik falan olabilirmi?
üstat bılmıyorum ama bakacam yarın sabah:) tesekkur ederım.umarım ondandır
ben de bazen bütün radyoları cızırtılı dinliyorum.belki de teybin arkasındaki radyo bağlantısında bir temas sorunu olabilir
Büyük bir ihtimalle antendendir..Arkadaşının antenini bir dene derim(Senin anten yuvasını uyumluysa)
teybi fabrika ayarlarına döndermeyi denedinizmi o zaman yeniden arayınca buluyor bendede öyle oluyordu ve çozümünü böyle bulmuştum.
''TP'' kaldır.
en iyisi, bulunduğun ilde bu işi yapan bi elektronikçi veya ses sistemci arkadaşa gözükmen , kolayca halleder diye düşünüyorum.
teypte af diye bir mod var alternatif frekans onu off konumuna getir sorunun ortadan kalkar
fabrıka ayarlarına nasıl dönüyoruz acaba?
Fiatın sitesinde ses sistemi klavuzu mevcut oradan bakıp düzeltebilirsiniz ayarını, bende aynı sorunu yaşıyordum düzeldi