-
nightwolf
-
way jant bu be şimdi kapak derler amaerikada artık siyah kullanıyor derler modası bitti derler . derlerde derler ....
Ama cuk oturmuş işte kaput hariç on numero budur .
allah kaza bela vermesin maşallah
-
walla bence herşey on numara......
-
jantlar dışında çok güzel olmuş. jant kapak gibi duruyor...
-
jant haric 9 numara...:thumbs_up2:
-
İyi günlerde kullanman dileğiyle Okan...
-
her seyıyle supper (jant bencede harıc) gule ggule kullan alllah kaza bela wermez ıns...
-
jant dışında herşey güzel bencede kazasız belasız kulanılması dıleğıyle
-
falla sanırım krom jantı femoliden başka sewen yok... :D
onun dışında araba bence de çok hoş olmuş... :)
-
tesekkur ederım arkadaslar jantlar bıraz acele oldu ama hos yanı ıyı gunler dılerım
-
okan evet kardeşim jantlar biraz olmamış ama gp harika güzel günlerde kazasız belasız kullan
-
arabayı beğendim gecekten hoş duruyo ne yalan söliim gercekten ellerinize sağlık ama jantlar abi yaaaaaa yantlar:D:D:D memet abi siyah moda dedim ama bana taş gelmiş galiba:D:D:D:D sana laf yok abi nediim şimdi
-
Bu bir zevktir yav kimi beğenir kimi beğenmez chrom jant benim hoşuma gidiyor ve arkadaşın taktığı modelde çok hoş bir model süper bir model
-
arkadaslar yorumlarınız ıcın hepınıze ayrı ayrı tesekkur ederım bıraz takılalım bu jantlarla ılerleyen gunlerde degıstırırız sorun degıl elımızde nasıl olsa
-
-
valla abii bencede araban on numara kim ne derse desin sen kendin takıll...
-
Kaput Ve Jant Out Geri Kalan Kismi Guzel...allah Kaza Bela Vermesin....
-
bencede jantlar dışında 9 numara olmuş araba kardeşim kazasız belasız günlerde kullan inşallah :)
-
güzel olmuş güle güle eskit ama jantlar modası geçti ama iyi yinede
-
arac cok guzeL sade duruo bide jaNT sade Olsaaa mukemmeL OLur derİm. müzık seti de cok sagLAm olmus. gule gule kuLLAn okan.