Selamlar, ankarada solidworks, 3dsmax, autocad gibi kurslar veren tavsiye edebileceginiz bir yer var mi acaba?
Bilge adama baktim ama fiyatlar ucuk geldi. Daha uygun bi tavsiyeniz varsa sevinirim.
Printable View
Selamlar, ankarada solidworks, 3dsmax, autocad gibi kurslar veren tavsiye edebileceginiz bir yer var mi acaba?
Bilge adama baktim ama fiyatlar ucuk geldi. Daha uygun bi tavsiyeniz varsa sevinirim.
Yok mu yahu bi fikri olan
Türkiye'nin ilk ve tek kariyer okulu
aldıgım bütün sertifikalı eğitimlerim bemardan :)
çokta uçuk değil bilge adama göre fiyatları,ders saatleri çok oldugu için ideal.
hatta şu ara vodafone a geçene %50 indirim var,web design a yazıldım anında :D
Fena durmuyor, sertifika o kadar onemli degil egitimciler iyi olsun kafi=D
bence bir ara görüşmek istiyorum de,ankara şubesini bilemicem tabi ama izmir alsancak şubesinde acayip ilgililer. Gidersin bi sınıfları görürsün,sınıf ortamı önemlidir bu konularda. Şartları,saatleri konusursun uygunsa aklına yatarsa yazılırsın :) bemar kaliteli ve bilinen bir kariyer okuludur. ortaokul mezunu bir tanıdıgım sadece burdan aldıgı eğitimle izmirde bi firmanın halkla ilişkiler kısmında iş buldu.
Komisyon isticem valla reklam yaptım resmen :D
Harbiden saglam bi reklam yetenegi var=D basvur oranin reklam muduru ol=D bi arayim bakalim. Yada direk Yerine gideyim en iyisi
bencede git bi sınıflarını vs sini gör