Satılık; 2011 Punto EVO Multiair Dynamic!
Selamlar,
2011 model Punto EVO Multiair Dynamic aracımı yeni bir iş kuracak olmam sebebiyle satmak durumundayım. Sonrasında yine benzer temizlikte olması koşuluyla daha düşük değerde dizel punto düşünüyorum; umarım kıymet bilen kişiler ile muhatap olurum bu düşüncemde. Site içerisinde multiair düşünen veya takasta ilgilenecek arkadaşlar var ise iletişime geçebilirler. (Orjinallik ve boyasız olma durumu benim için önemli; lütfen düşünen varsa bunu da dikkate alsın) Aracımdan bahsedecek olursam; 14.000 km. de EVO beyazı; içi bordo döşemedir. Aracımda ekstra olarak safety plus kit, assist kit; alt karter muhafaza, ses ve ısı yalıtımı; karbon görünüm EVO ayna kapakları(orjinal aksesuar) serviste uygulamaları yapılmış olup, haricen mugen rüzgarlık ve arka 3 cam için bod perde takılmıştır. Aracımda herhangi bir darbe-değişen-boyanan parça-" çizik" bulunmamaktadır. Fiyat olarak 32.750 TL düşünüyordum ancak 32.000 TL'ye indim biraz daha hızlı neticelendirmek için; daha detaylı bilgi ve resimler için;
Fiat Punto EVO 1.4 Multiair Dynamic 2011 Model 32.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 75851835 ilanıma bakabilirsiniz. Saygılar.