kartal3520 Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar dün 10 km uzaklıkta olan iş yerime sorunsuz bir şekilde gittim.Saat 4 civarında tekrar eve dönmek üzere yola çıktım.Araçla yaklaşık 2 km gittikten sonra aracın motorunda kendiliğinden bir yüklenme başladı.Öyleki sanki araç elektriğe tutlumuş gibi direksiyom dahi titremeye başladı.Göstergelere baktım herhangi bir arıza işaretine rastlamadım.Korktum aracı kenara çektim.Tekrar çalıştırdım ama hala motordaki kendiliğinden zorlanma ve titreme devam etti.Hararet göstergesinin çok az yükseldiğini gördüm.Her şeyi göze alıp havada soğuk olduğundan dolayı yola devam ettim.Ancak belittiğim durum 5- yada 6.km de sona erdi.Eve vardığımda motor kaputunu açtım aracın fanı deli gibi çalışıyordu.Fan devre dışı kalıncaya kadar aracı stop etmedim.
Ancak bugün böyle bir olayla karşılaşmadım.Sizce bu araca dün ne oldu.Serviside aradım ama cuma günü 10000 bakıma gideceğim için götürmedim.Servis aracı cihazı bağlarız dedi.Bir fikri olan var mı özellikle Coşkun bey den görüş alabilirsem sevinirim.
Aklıma acaba araç DPF temizliği mi yaptı diye geldi ama kılavuzda araç DPF temizliği yaparken araçta meydana gelebilecek durumlar anlatılmamış.(Eğer böyle bir şey varsa tabiiki)Görüşlerinize ihtiyacım; var yada başına böyle bir şey gelen var mı???
Saygılar..