5+R mandalsız körük tutan activelere uyan bir vites topuzu ariyorum. uygun fiyatlı. az yıpranmış veya yıpranmamıs.dinamiklerin topuzlarından olabilir. focus titanium olabilir. elinde olan varsa hoşuma gidebiliecek her topuz olur :D
Printable View
5+R mandalsız körük tutan activelere uyan bir vites topuzu ariyorum. uygun fiyatlı. az yıpranmış veya yıpranmamıs.dinamiklerin topuzlarından olabilir. focus titanium olabilir. elinde olan varsa hoşuma gidebiliecek her topuz olur :D
4 yanında R şeklinde Yani 5in altında R orijinal Peugeot 207 vites topuzu ve deri körüğü elimde mevcut tertemiz İstersen uygun fiyata verebilirim.
bende arıyorum güzel fiyat bulursam alırım,takip diyelim :)
Ayrıca bende arıyorum grandepunto veya Punto evo deri vites topuzu 4 yanında R şeklinde geri vitesi mandallı olandan.
Bende arıyorum uygun fiyatlı her türlü olur. Deri kaplatacam üstünü o yüzden içeriği önemli değil :)
Topuzla ilgili, teknik yardım bölümünden elimde olan topuza bakarak mesaj atabilirsiniz...
Sağolun benim işime yaramıyor 6 ileri olmasından dolayı :) Bana 5 ileri 4 yanında R lazım.
elimde active mandallı tip var. ilginize...