-
İşte beklenen Bravo ve hız denemesi:D
-
Allah kaza bela vermesin..hava soğuk yerde kar var dikkatli olun..
benim için top speed de kaç görüldüğü çok önemli değilde x hıza y sürede çıkabilmek mesele..
şu an marka gözetmeksizin üretilen 1.4 1.6 lt hacimdeki çoğu araç 200e öyle yada böyle çıkıyor.
benim için akselarasyon önemli 0-100 km değilde 0-400 m yi kaç saniyede koştuğum önemli mesela
-
maşallah diyelim nazar değmesin :) bu arada profilde plaka yazıyor ama :D
-
Alıntı:
oknadr Nickli Üyeden Alıntı
hahaha iyi yakalamışsın :D
-
-
Alıntı:
anily Nickli Üyeden Alıntı
Allah kaza bela vermesin..hava soğuk yerde kar var dikkatli olun..
benim için top speed de kaç görüldüğü çok önemli değilde x hıza y sürede çıkabilmek mesele..
şu an marka gözetmeksizin üretilen 1.4 1.6 lt hacimdeki çoğu araç 200e öyle yada böyle çıkıyor.
benim için akselarasyon önemli 0-100 km değilde 0-400 m yi kaç saniyede koştuğum önemli mesela
burda kar yok:))) mersın malummm :D soyle aktarayım sıze evo ıle kıyaslayınca eskı aracım 180 km ye kadar cok rahat cıkıyorum bu aracla ama sanıye olarakda olcerım...
Alıntı:
oknadr Nickli Üyeden Alıntı
:))) hocam resımde gorunmemesı gerekıyor garıp ama oyle:)
Alıntı:
krm1983 Nickli Üyeden Alıntı
maşallah
tskler
-
Alıntı:
engincantan33 Nickli Üyeden Alıntı
burda kar yok:))) mersın malummm :D soyle aktarayım sıze evo ıle kıyaslayınca eskı aracım 180 km ye kadar cok rahat cıkıyorum bu aracla ama sanıye olarakda olcerım...
ben şehre hiç dikkat etmemiştim biz burda 50cm kar ile cebelleşiyoruz :D tabiki daha rahat çıkıyordur hocam arada mutlaka fark vardır diyorum ya mesela benim için kıstas 100-200km süresi :)
-
Araçta tekmiydin ve yük varmıydı boşmuydu yani araç ?
-
Alıntı:
SchweppeS Nickli Üyeden Alıntı
Araçta tekmiydin ve yük varmıydı boşmuydu yani araç ?
aracta tektım arkada bı 50-60 kg lık bısıler vardı bos yanı araç...
-
benim 1.4 tjet düz yolda niye 190 ı geçmiyo yahu onu anlamadım :D 1.6 dizel 120 hp , 1.4 benzinli 120 hp araçtan iyimi gidiyo yani şimdi ?
-
şanzıman farkı var arada..
sen muhtemelen daha erken ulaşırsın 195 e
bravo 6 ilerinin verdiği avantajla 205 210 görür ama daha geç sürede
-
Sonuçta bravo söylenecek söz yok (.)
-
Alıntı:
SchweppeS Nickli Üyeden Alıntı
benim 1.4 tjet düz yolda niye 190 ı geçmiyo yahu onu anlamadım :D 1.6 dizel 120 hp , 1.4 benzinli 120 hp araçtan iyimi gidiyo yani şimdi ?
hadı canım :)))) ben hatta 1.6 multıjet ıle bu degerı yakaladıysam t-jet nasıldır dıye dusundum acıkcası...hatta soyle soyleyım sıze 200 km hızda cok rahat bısekılde rampa tırmandım arac kesınlıkle zorlanmadı ve hızını korudu...daha sonra duz yolda 210 km yı yakaladım...ıstersenız aynı yerde vıdeo lu bıle cekebılırım...
-
Alıntı:
anily Nickli Üyeden Alıntı
şanzıman farkı var arada..
sen muhtemelen daha erken ulaşırsın 195 e
bravo 6 ilerinin verdiği avantajla 205 210 görür ama daha geç sürede
daha cok 5.vıtes ısınıze yarıyor 6.vıtes cok etıkılı degıl yakıt ıcın dusunulmus...sımdı unuttum hatta devır aralıklarınada baktım sanırım EMIN DEGIILIM ama 5.vıtes 3.500 devırde 180*185 gıbıydı ama emın degılım
-
bu arada sımdı dıkkatımı cektı 200 kmde 12.9 ıken 210 da 12.6 gosterıs yol bılgısayarı
-
Alıntı:
daha cok 5.vıtes ısınıze yarıyor 6.vıtes cok etıkılı degıl yakıt ıcın dusunulmus...sımdı unuttum hatta devır aralıklarınada baktım sanırım EMIN DEGIILIM ama 5.vıtes 3.500 devırde 180*185 gıbıydı ama emın degılım
Benim araç 120 kmde 3000 devir oluyo. Düşün artık 180-185 te nasıl yakıyo seninki az yakıyo yine hem 6 vites hem 1.6. Bence 1.6 120 lik multijet 1.4 tjetten iyi
-
maaşallah güzel araç..bende kendimi ikna edersem tutbo sport düşünüyorum :)
-
Alıntı:
takres Nickli Üyeden Alıntı
maaşallah güzel araç..bende kendimi ikna edersem tutbo sport düşünüyorum :)
kardesım bence etmelısın...butun forum halkı bılıyor ben alma aşamasındayken forum halkı bende cok cektı ve hıc pısman olmadım!!!!bılıyorum 2.elı dusunduruyor senı ama hıııc dusunme al!! bence bravo nun pıyasası var!! kı nasıp kısmet ısı arac satısı...ornegın ben evo mu 1 gunde 33.500 gıbı super paraya sattım arkadasım aynı arac aynı renk sadece 3 bın km daha fazla ve 30 bıne zor sattı...demem o kı nasıp kısmet...
-
Alıntı:
kardesım bence etmelısın...butun forum halkı bılıyor ben alma aşamasındayken forum halkı bende cok cektı ve hıc pısman olmadım!!!!bılıyorum 2.elı dusunduruyor senı ama hıııc dusunme al!! bence bravo nun pıyasası var!! kı nasıp kısmet ısı arac satısı...ornegın ben evo mu 1 gunde 33.500 gıbı super paraya sattım arkadasım aynı arac aynı renk sadece 3 bın km daha fazla ve 30 bıne zor sattı...demem o kı nasıp kısmet...
haklısın ama uzun zaman binmiyorum bir araca max 1 sene...
birde benzinli araçların piyasası çok daha yavaş oluyor...
-
Alıntı:
takres Nickli Üyeden Alıntı
haklısın ama uzun zaman binmiyorum bir araca max 1 sene...
birde benzinli araçların piyasası çok daha yavaş oluyor...
soyle aktarayım sana o zaman ;
2011-Mart ayı 2009 grande aldım 2011 hazıran ayında sattım
2011-agustos evo aldım 2011 aralık ayında sattım
:) sımdı bravo bende cok bınemıyorum ama hakıkaten degıyor bravo ya!!!