Herkese tekrardan merhaba ;
Buda benim Grande Puntom ufak tefek değişiklikler yapacağım yavaş yavaş ama fun modeli olduğu için bu haliylede yeterli geliyor bana ..
Grande Punto 1.3 Multijet Fun 2009 Henüz 27.000 km
Printable View
Herkese tekrardan merhaba ;
Buda benim Grande Puntom ufak tefek değişiklikler yapacağım yavaş yavaş ama fun modeli olduğu için bu haliylede yeterli geliyor bana ..
Grande Punto 1.3 Multijet Fun 2009 Henüz 27.000 km
Maşallah, güle güle kullanın..
Fun ve Beyaz daha ne denebilirki :) Maşallah kazasız belasız :)
bence puntoya en cok yakısan renk.. hayırlı olsun.
aqız tadıyla kullanmak nasip olsun
Fun modelin orjinali olsun çamurdan olsun.Kazasız belasız.
çok şık,
maşallah kazasız-belasız kullan.
maşallah Allah kaza bela vermesin
Çok güzel mağşallah iyi günlerde kullanın kazasız belasız inşallah
Beyaza bitiyorum valla. Maşallah, kazasız belasız sürüşler.
beyaz :) maaşallah güzel araç...
maşallah kazasız belasız.. yandaki sticker çok güzel gözüküyor :)
Çok çok iyi :)
maşallah kazasız belasız kullanırsın inş :) beyaz candır ! :)
arkadaşlar hepinize iyi dileklerinizden ötürü teşekkür ederim . Allah hiçbirimize kaza bela vermesin.. Bu arada gözlemledigim kadarıyla beyaz fanatikliği hat safhada bende beyaza vurulmuştum zaten ilk bakışta ... Sağlıcakla ...Bu arada Herkesin kandili mübarek olsun Hayırlı cumalar....
Allah kaza bela vermesin renk ve araç mükemmel
kazasız belasız kullanın inşallah araç çok güzel...
fun modelinine en çık yakışan renk,güle güle kullanın.kazasız belasız.
Maaşallah kazasız belesız binin. Hem FUN hemde Beyaz renk. harika :) Bu arada marşpiyellerdeki şeritlerden yaptırmak istiyorum sizin bir bilginiz varmı? Maliyet ve nerde yaptırabilirm
teşekkür ederim . Ben aracı bu şekilde aldım bantlar orjinal fabrika çıkışı. Yakın bir tarihte komple cila ve boya koruma işlemim olacak onu yaptırırken o bantları söktürüp yeniden uygulayacağım.Fiat bayiinde satış departmanında arkadaşım çalışıyor ona sordugudma o stickeri temin etme şansının olduğunu söylemişti .. Özelden mesaj atarım temin edince size fiyat ve bulunabilirlik hakkında.