bu konuda ne dusunuyosunuz avantajlar dezavantajları nedır bıde her yerde olmuyo ben bulamadım hıc bı yerde 20 ytl galıba fıyat olarak
Printable View
bu konuda ne dusunuyosunuz avantajlar dezavantajları nedır bıde her yerde olmuyo ben bulamadım hıc bı yerde 20 ytl galıba fıyat olarak
odedıgınız dısında hıc bır dez avantajı yok.
1 havadan daha hafıftır
2 ısıya gore hacım degıstırmez
3 patlamadıkca hava basmak gerekmez
4 lastık yuzeyınde normal sıkısmıs hava gıbı basıc yapmadıgı ıcın lastıgın yuzeyının formunu korur ve yere daha ıyı basmasını saglar
5 lastıgı sessızlestırır.
Benim lastiklerimde var lastik başına yerine göre 5-7.5 ytl para alıyolar.Lastiğin aşırı ısınmasını önleyip aşınmayı azaltıyo benim bildiğim kadarı ile...
Benim lastiklerde Nitro.Arada sırada kontrol ediyorum hava basıncı değişmiyor.Nevşehir de 4 lastik 10 kaat.
Kışlıkları alırken kendileri bastılar...
arkadaşlar ben bir sitede okudum adamlar direk nitro işini yapıyorlar yakıt tüketimini %2 azaltıyormuş..
ooo cok iyi maslakta illaki bi yer buluruz . . .
Azotun sıcağı dağıtma ve ısıyla daha az hacim değişimi gibi bir özelliği var, asıl faydası bu. Özellikle sıcak havalarda lastiklerin ısınmasını azaltıyor. Kışın ne faydası olur bilemedim... bence çok para vermeyin..
Ankara'da bu işi yapan bir yer bilen var mı?:confused:
ankara'da bu işi yapan bir yer
normalde 20 YTL ancak https://www.mustafasaatci.com.tr/ adresinde %50 indirim kuponu var telefon edip sordum bu kuponla 10YTL dediler
mustafa saatçi otomotiv
Turgut Özal Bulvarı No: 53/7 İskitler/Ankara
Tel : 312 - 384 16 16
istanbulda yok mu böyle indirim kuponu ile iş yapan bir yer acep :D
şaka bir yana bu işi çok da fazla maliyetli olarak yaptırmadan halledebileceğimiz yerler biliyorsanız haberimiz olsun arkadaşlarım.
:)
bizim araç ihalemizi kazanan firma yapıyor brisa bayi ERBİLCAN OTO
Dağyolu Cad. No:108 Esenler - İstanbul
0212 431 44 44 Battal Bey'e Beni söylerseniz indirim yapabilir.
Bir de haramidere carrefoursa speedy de nitrojen basıyor. fiyat konusunda bilgim yok.
arkadaslar link'deki dolum kuponu çalışmıyor. ancak tekrar telefon edip sordum ismimi not aldılar ve gelince isminizi söylerseniz 10 YTL'ye dolum yaparız dediler. Sanırım ilgilenenlerinde böyle yapması gerekecek.
mustafa saatçi otomotiv
Turgut Özal Bulvarı No: 53/7 İskitler/Ankara
Tel : 312 - 384 16 16
eakbas77;
tekrar teşekkürler -arayıp da bilgi verdiğin için! Büyük incelik...8O
ehueheeuhe...
bende aradım..aynen ismi not ettiler :):):)
istanbul da Anadolu yakasıdna da bi yer var. Bostancıda Minübüs yolu üzerinde. Küçükyalı yönünden gelirken lunaparkı geçtikten sonra ilerde sağda. Arabayla geçerken gördüm fiyattan haberim yok. Sanırım araç kuaförü gibi bir yer ama koskoca yazmışlardı lastiklere nitro basılır diye
Ankara'da böyle bi yer var mı? bi bilen var mı?
iskitlerde bir sürü yer yapıyor diye biliyorum kerem..
ya da paralelindeki kazım karabekir caddesinde..
şu mustafa saatçi'yi sende arasana, sayfalarında indirim kuponu linki çalışmıyor ama telefon edince ismini not ediyorlar 8O
normalde 20 ytl iken. 10 ytl'ye yapıyorlar!