aracın benden önceki sahibi kolçağı kırmış sabitleme pilastikleri duruyor sadece kolçak yok nereden nasıl bi kolçak almalıyım sizce
Printable View
aracın benden önceki sahibi kolçağı kırmış sabitleme pilastikleri duruyor sadece kolçak yok nereden nasıl bi kolçak almalıyım sizce
Arakdaşım bende çok araştırdım kolçak konusunu sahibinden.com da 30-40 tl ye çok sayıda kolçak var güvenipte almadım.aynı sitede armster marka gpye özel üretilmiş kolçak var 188tl
döşemeciler 20-25 tl ye montaj yapıyor.
Medos yetkili serviste 200 tl ye orjinalini taktırdım(10 taksit).Evo My life ların iç döşemeleri ve konsolu siyah ağirlikli olduğu için kolçak çok şık durdu.
yan sanayi armster fiyatına orjinal taktırdım.size tavsiyem ya hiç yapmayın yada orjinal.
Orjinali birebir oturduğu için sırıtmadı ve el freni,emniyet kemerini kapamadı.Kolçaği kaldırmadan el frenini rahat kullanıyorum
su ara o kadar veremicem malesef daha uygun fiyatlı bir şey lazım
hepsiburada yada hizlial da önerebileceğiniz ürün varmı
Special Çift Fonksiyonlu Uzatılabilir Yumuşak Ara Kolçak 301126 - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com
az önce yanlışlıkla sahibinden.com demiştim aslında ürün buydu anlatiğim.
ama plastiği güven vermiyormuş fakat gp ile uyumlu imiş.
birçok kollçak araca birebir uymadiğindan el frenin ve emniyet kemerini işlevsizleştiriyor
Modacar Sportif Dikişli Yumuşak Uzatılabilr Ara Kolçak Gri 301045 - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com
bu ürün punto için uyumlumudur kullanan arkadaş varmı forumdan
modacar'da bunu çinden alıyor kutulayıp satıyor. tüm sanayi sitelerindeki aksesuarcılarda bundan var. Ben kullanıyorum. Buna yüklenirsen 2dk'da kırarsın. 2 vida tutuyor bunu. Ama kolunu dinlendirmek ve eşya saklamak istiyorsan al. Bunların ayakları da plastik. Ama bence git sanayi sitesinde taktır. 50TL verdim ben. mis gibi oldu. hiç öyle 150-200TL bayılma.
Orijinal kolçaktan şaşmayın
yiğit bey başta sizinle aynı düşünüyordum.30 tl lik takıcaktım amcam kızdı dedi oğlum 33bintl ye acımadın 150 tl farkın peşinemi düşüyosun.takıcan kırılıcak uymıycak delicekler bide montaj için kaçıcak bütün tadın haklı buldum
az önce dediniz ya az yüklenince kırılıyo orjinalı çok sağlam benim bütün kol ağirliği üstünde hatta bazen hanım bile koyuyo kolunu :)
dedim ya hocam, bunlar aynı mal senin baktığının markası modacar benimkinin can oto aksesuar, farkeden birşey yok. 1e1 aynı mal.çin malı.
haklısın hocam, bende orjinal taktırmak isterdim. kırılması mevzusu şöyle:
normalde 2 kişi kolunu koyar sıkıntı yapmaz. ancak arabaya bindin diyelim, emniyet kemerini almak için sağa yaslandın kolçağa yüklenirsen çat diye gider. öyle bi olay. orjinali zaten tutmaz.
delik olayını çok umursamadım açıkçası. en kötü o çerçeve değiştiririm sıkıntı olursa deliklerden. o da ucuz.
acaba oto çıkmacılarında orjinal kolçak bulunurmu
ben bir sitede 65 orjinali gibi birebir montaj olan model buldum indirimde idi aradım tesadüf o an bir puntoya montaj yapıyorlarmış çekip fotolarını gönderdi beğendim ama ben henüz almadım isterseniz adresi verim bi iceleyin
evt şimdi sipariş verdim gelsin ürün takalım tekrar yorum yazarım resimlerde güzel görünüyor.reklam olmasın ama burdan aldım Arm-rest Fiat Grande Punto 05 Orjinal Kol Dayama Kolça - SanalPazar
üstad aynısını hepsiburada dan 29 tl ye kargo dahil olarak aldım motajını yaptm 10 numara oldu boşuna o kadar para vermene gerek yok
Automix New Star İleri Geri Ayarlanabilir Kayan Tip Deri Kolçak Siyah - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com
kalitesi farklıdır bence çin taiwan bayağı farkediyor
yok hoca ya aynı kalite orjinal yada armster alırsan kalite farkeder ama diğerleri hep aynı kalitede