bulut Nickli Üyeden Alıntı
dayanamayıp burda açıklııcam :) t-jet'imden önceki puntom 2006 model 90.000 km de dynamıc modeldi. ben bu aracı 23.000 ty'ye satmıştım. :) t-jetteki güvenlik paketi , konfor paketi ve sayamayacagım bir çok özellik.... t-jet 77 lik dynamıc paketle kıyaslanamaz bile. ayrıca yakıt konusunda 1.4 fire 77 ile t-jet arasında cok bir fark yok. t-jetin zaten torku yüksek. ben sollamalarda t-jet'le hızlanmak için yüklenmeme gerek kalmıyo bile. ama 77 lik dynamıcte arabanın ivmesi düsük oldugundan kullanım şekli itibariyle pedala fazla bastıgımdan daha cok yakıyordum. 77 lık , t-jet e göre cok yakıyor demiyorum ama yakıt sarfiyatı açısından her iki motoru kullanan biri olarak arada neredeyse hiç fark yok diyebilirim. t-jet torku ile sürücüye cok güzel performans ve yeri geldiğinde de tasarruf saglayabilir. tabi kullanan kişinin plotajına da baglı. ertug da daha önce 77 lik kullandı ve benle aynı fikirde olacagı kanısındayım :) ben o kmdeki dynamıc aracı 23.000 tl ye sattıysam. t-jet'lere ertugun dediği gibi ortalama 20.000-23.000 tl cok acımazsız ve saçma rakamlar geliyo bana..