-
Husky arıyorum:)
Konularla çok alakası yok ama 4 aydır arıyorum yavru erkek bir safkan sibirya kurt arıyorum besleyen ve yavru sahibi olan var mı veya tanıdık biri özellikle husky isteme nedenim komik gibi ama havlamaması ve soğuğu sevmesi şehir ve bulunduğum yer itibariyle bir de gerçekten çok hoş ve asil duruyor yavru isteme nedenimde eğitimli yetiştirmek istemem gerçekten çizgileri ve hatlarıyla çok güzel bi canlı sahip olan biri varsa yardımcı olabilir mi. gidip petshoplardan para verip almak istemiyorum parasında değilim canlının pazarlık konusu dahi yapılması tarafı değilim.
-
benim bi tanıdığım satıyor, safkan mavi gözlü siyah beyaz göz çevresi maskeli 500tl istiyo erkek.....
-
Burhan yazın Marasın kavuran sıcagında sıbırya kurtunu buzdolabınamı kaldıracan hayvan o sıcakta ne yapacak
-
Selam arkadaşım süper bir köpektir. benim de erkek huskym var . acayip dugusal hayvanlar. sıcakta çok yoruluyorlar. inan yazları hergün fabrikada klübesini ıslatıyoruz hayvan sıcaktan bunalmasın diye klübesinin önündede kocaman bir leğen var patilerini sokuyor sıcakladığında. bide her yaz traş ettiriyoruz. zeynel arkadaşımız dediği doğru aslında biraz zorlanıyor huskyler.
benim köpek bi türlü çiftleşmiyor. erkek görünce gidiyor. gaymidir nedir diye şüpelenmeye başladık :D neymiş illa çok saf bir ırk olmayınca çiftleşmiyormuş. kraliyet soyundan sanki :)
-
Sıcakta yazık o hayvanlara.
-
Ya 2 gündür elektrik yok kar kış sibiryayı geçti memleket bulunduğum yer yükselti bakımından baya var yani sıcaklık ortalaması düşük bir merkez hariç ilçelerin hepsinde ortalama düşük arkadaşlar yukarıda yazdım zaten soğuk sevmesi diye burada 2 ay hafif derece sıcak olur ve gölgesi bi o kadar serindir onun harici diğer aylar donuyoruz. asil kardeşim yukarıda belirttim para vererek almak istemiyorum.