Dolasırken gördm acaba işcilik filan nasıldır yada birlikte yaptırmayı düşünen birileri varsa beraber bakalm alalm
PUNTO EVO ABARTH SPOYLER - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 71118117
Printable View
Dolasırken gördm acaba işcilik filan nasıldır yada birlikte yaptırmayı düşünen birileri varsa beraber bakalm alalm
PUNTO EVO ABARTH SPOYLER - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 71118117
istanbulda oturan biri araştırsın bence bu şahsı bende gp varken güvenemedim...
bende ilan görüp gittim abarth spoiler diye ama gp deki orjinal spoiler vardı abarth değildi, bende gp deki orjinalinden taktırmıştım 7-8 ay önce. o ilan da bayrampasadaydı belki aynı ilan olabilir...
istanbuldan olup bu ilanı veren kişi hakkında bilgisi olan var mı acaba?
forumdan biri çıkmıştı sanki bu ilanın sahibi :D
bu ilan yeni oguz gecen seferki muhbti htrlıom
:D
birisi kalıbını çıkarttırmış fiberden yapıp satıyorlar arkadaşın kim olduğunu öğrenip ne yapacaksınızki niyetiniz varsa get ilanı isteyip satın alın.
usta ben msj attim sahibindende geri donerse solerim snaada
astarlı boyalı ücreti buymuş vay be,istanbuldan alan yada gören varsa bilgilendiren olursa sevinirim
arkadaslar hafta içi gidicem bakicam konustum arkadasla sizleri haberdar ederim
bende telefon ettm konustum kendisiyle get imkanı olmadıgını kargo ile gönderebileceğini kargoya werdikten sonrada benm ona parayı göndermemi söledi. Günes arkadsım sen gördükten sonra ilanı bizede bilgi verirsen bizde siparş etmek istiyoruz
pek güven vermiyor. sadece astar boya 125 tutar ??????????
tamam arkadaslar ben hepimiz için gidip bakarim tekrar buraya yazarim hafta içi. gittigimde hepimiz için konusurum toplu alim içinde arkadaslar
https://c1201.hizliresim.com/t/q/20p03.jpg
fiyat olarak son dedi 125 olarak fakat boyasız fiyatı
bende almadim şimdilik sadece koyduk arabanin ustune fikriniz olsun diye.
abarth değilki bu
bu çok komik bişey yahu :D
ilanda deseydin abi astarlı boyalı fiyatı yazıyo?
Bu Abarht değil. Bildiğimiz 50901346 kodlu spoiler.
tam bi fiyasko desenize:/