direksiyonu sola doğru çevirince takırtılar gelmeye başladı bide biryere sürtünüyo gibi ama sadece sola doğru çevirince oluyor ne yapmam gerek?
Printable View
direksiyonu sola doğru çevirince takırtılar gelmeye başladı bide biryere sürtünüyo gibi ama sadece sola doğru çevirince oluyor ne yapmam gerek?
direksiyon tıkırtı burcu olabilir
inşallah öledir....
bendede olusmaya basladı galıba sinirimi bozuyo bu iş
amortisör takozudur takma kafana
tolga amortisör takozlarından yapıyordur
amortisör bilyası olabilir bende de vardı değiştim gitti ses.
Denildiği gibi sorun %90 amortisör takozlarından kaynaklanmakta...
ya benimde amortisör takozu ama şöyle birşey havalar yağmurluyken yapıyor o sesi kuru havada çıkmıyor o ses sebebini anlamadım?
ondan ondan
hatta tam olarak anlaman için sana bir taktik vereyim
birisi direksiyonunu sağa ve sola çevirsin sende tekerin iç kısımındaki helezon yayı elinle tut yayda titreşim ve ses var ise hatta hangi taraftakinde var ise o tarafın amortisör takozunun bilyası mefta
o takozlar içine su alıyo fabrikada adamlar yağlama yapmamışlar hiç.ım sağ olsun o işlerin uzmanı yapmıştı benim arabayı.ctiy motor arza verme nedenlerinden biride onlar.ihmal etmeyin...
city bir kere değişti yağlatmazsam takozları bir daha sorun çıkartırmı city motoruna zarar verirmi?
ı ziyaret zamanı geldi galiba. coşkun abi sağol içimi rahatlattın.
Merhabalar..ctiy direksiyon arızalarını garantili olarak yapıyoruz.çok yakında konuyu sitede reklam çalışması ile detaylı duyuracağız.