bıktım bu kasislerden sesler çok tırmalamayı başladı maşallah puntomda bi tanesini almasa içeri...bu yollarada yeni araba alınmaz önce semtimi değiştirsek....
Printable View
bıktım bu kasislerden sesler çok tırmalamayı başladı maşallah puntomda bi tanesini almasa içeri...bu yollarada yeni araba alınmaz önce semtimi değiştirsek....
işe yararmı bilmiyorum ama şirketin hyundai era'sında da aynı sorun vardı, servise götürdük amortisör takozlarına gres sürdüler, ses devam ederse amortisörlerin değişmesi gerek dediler. sesler biraz kesildi gibi.
Kasis yapmasınlar bence basık arabası olanlar napıcak :D
kasise ne gerek her yer çukur zaten D:
anlamıyorum zaten yollar çok düzgünmüş hız yapılabilecekmiş gibi sanki de bir de kasis yapıyorlar. zaten çukurlardan gidemiyoruz birde tepe yapıyorlar.
yap yolları kaymak gibi, 500 metrede bir kasis yap ondan sonra, fren balatamın bitmesi pahasına razıyım. kasisi önceden görüp durabiliyoruz, ama son anda farkettiğim bi çukura girdiğimde içim acıyor ve küfür ediyorum.
çekmeköyde yaşayan varsa ağaoğlu / dumankaya tarafında bir yol çalışması yaptılar, kazdıkları yeri toprak doldurup üstüne asfalt dökmüş olmak için asfalt döktüler. asfalt dökmüş olmak için diyorum çünkü şu anda yolda düz gitmeye çalışan traktör olsa altını sürter. toprak çöke çöke asfalt öyle bir hal aldıki orayı gördükten sonra bi japonu aya götürseler ooo mis gibi yüzey deyip drift yapmaya çalışır. her çöküntüyü kazıp yeniden toprak doldurup üstüne asfalt yaması yaptılar.
öngörüden yoksun mühendislik böyle bişey demek ki. insanın aklına toprağın çökebileceği gelmiyorsa. asfalttan önce beton dökmüyorsa o kişiye, o işi yaptıranada, ona diploma verenede her türlü güzel duyguları diler getiririm.