arkadaşlar 2008 fire activde ki orjinal yaylarımı takas la Eibach 3.5 veya 5 cm yapmak istiyorum ? sonuç olarak üste fark ne gerekirse hallederim... hem benim işim görülsün hem diğer arkadaşın...
lütfen bi yardım :)
Printable View
arkadaşlar 2008 fire activde ki orjinal yaylarımı takas la Eibach 3.5 veya 5 cm yapmak istiyorum ? sonuç olarak üste fark ne gerekirse hallederim... hem benim işim görülsün hem diğer arkadaşın...
lütfen bi yardım :)
??? güncelim beklemedeyim :) !!!
kimseciklerden ses yok mu yaa? arkadaşlar
takas çok zor düşer :) en iyisi ikinci el al orjinalleride dursun, hem satarken sorun olmaz hemde sıkılınca değiştirirsin
bencede hemşerim ya... sende şuraya bi cvp atmasan valla unutulduğumu düşünmeye başlamıştım... ne varsa toprak da var zaten... tşk ler... ank ye benden selamlar :)
yok abi yok unutulmazsın :) ankara'nında sana selamı var soğuk buralar :)
ovvv... ankaranın soğuğu unutulmaz... 22 senem geçti canım memleketimde... ama burda az bi işlerim kaldı 2-3 sene içinde döncem memleketime geri... ankaranın gözünü seviyim hemşerim... heryeri çok özledim valla sakarya yı karanfili her yer burnumda tütuyo valla...
abi sende tam benim yerleri tarif ediyosun sakarya falan :D ama istanbul daha iyidir bende oraya gitmek için can atıyorum.. neyse arabana bi yay bulalımda istediğin yerde zıplaya zıplaya gezersin :)
inşallah kardeşim... buluruz yaa...
yeni puntomda spor yay var tabi markası nedir bilmyrm istersen orjinallerle takas yapabilrm