Delphi elektrikli direksiyon arızası hk.
Merhaba Arkadaşlar Bende 2006 model grande punto var bir ay önce bir servis otobüsü direksiyon tam sağ konumda iken lastiğime vurdu kaçtı daha sonra arabayı çalıştırdığımda gösterge panelinde direksiyon işareti çıktı direksiyon sertleşti döndürülemez hale geldi.Arabayı sanayiye zor götürdüm.Sağ taraf rot kolu eğilmişti yenisi ile değişti.Hikaye bundan sonra başladı.Direksiyonu tamir ettirmek için 3 hafta tamirci aradım malesef EPS yapabilen kimse yok direksiyon kutusu elimde oraya buraya gezindim kimse yapamadı.Serviste 2000 TL masraf çıkardı.Ben özel bir elektronik şirketinde arge teknikerliği yapıyorum bu sorunu çözmek amaçlı 1 hafta senelik iznimden harcayarak bu sıkıntıyı araştırdım.Kendi elektrikli direksiyonumu tamir ettim.Daha sonra kazalı bir arabadan çıkma bozuk bir direksiyon kutusu aldım onun arızasında yaptım .Şu an direksiyonum çok iyi çalışıyor city modundada normal moddada çok iyi direksiyon sıkıntısı olan arkadaşlara yardımcı olurum.İstanbul'da oturan arkadaşların arızaları çözebilirim.Her türlü EPS direksiyon arızasına yardımcı olurum.