Herkese selam arkadaşlar... Bende acizane birşeyler yapmaya çalıştım birde sizlerin yorumlarınızı alayım ... Görüş ve önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden Teşekkürler herkese...:icecream:
Printable View
Herkese selam arkadaşlar... Bende acizane birşeyler yapmaya çalıştım birde sizlerin yorumlarınızı alayım ... Görüş ve önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden Teşekkürler herkese...:icecream:
"acizane" böyle birşey değil ama hayırlısı:), güzel olmuş, güle güle kullanın
Oldukça fazla emek verilmiş aracına güle güle kullan,ön tampon görüntüsü hoş dursada kaza anında o kesilen yerler yüzünden dayanıklılığının olmayacağını düşünüyorum...
plaka keşke solda olsaydı....
Bende "naçizane" :) görüşümü yazayım.. Güzel olmuş ama birazcık fazla olmuş gibi.. Güle güle kullann.. Birde aracınız 77 hp olduğundan o jantlar birazdaha fazla yorabilir..
1.plakayı keske hıc takmasaydın.
2.tampon cok farklı olmus ama cok dıkkat etmen lazım.
3.ön nilkelaj ın karbon kaplaması cok guzel duruyor.
4.ayna kaplaması komple olsaydı daha güzel olurdu.
5.jantlar yakışmış motordan korkmasam kesin alırım.
6.arabaya ne yaptıysan cok guzel parlıyor :D
kusura bakma uzun uzun yazdım ama araban guzel dıkkat cekıcı olmus.allah kaza bela vermesin...
Çok iddialı
Güzel görünüyor aracınız ancak ben kişisel tercihlerimde hep sadeliği seçen birisiyim. Ben olsam bu şekilde yapmazdım. EVO zaten gayet yakışıklı bir temele sahip. Ufak bir kaç ayarla müthiş sonuçlar alınabiliyor keza forumda örnekleri çok çok fazla.
yine de sizin aracınız da farklı olmuş. Güzel olmuş. Siz de içinde mutluysanız ne mutlu size.
Maşallah kazasız belasız sürüşler :)
ön tampon galiba carbon kaplama birkaç kişi o kısım carbon kaplama tutmaz falan demişti nasıl yaptınız
güle gülee kullanin
elinize sağlık. çok ralli görünümlü olmuş :)
bu arada gerçekten o karbon kaplamayı nasıl tutturdunuz boyasız yüzeye. bende yaptırmayı düşünüyorum. yardımcı olurmusunuz?
bu gerçekten evo mu :D
Ön tamponu kestirerek yazık etmişsiniz arabaya bence..Fazla iddialı,ben pek beğenmedim ama zevk meselesi tabi.Güle güle kullanın..
güle güle kullanın zevkler ve renkler tartışılmaz :D
plaka ve basıklığı hallet süper ötesi olmuş..
emeğine sağlık çok güzel olmuş kazasız inşallah.
güle güle kullanın aşırı iddalı olmuş.
bu kadar yazı yazıldı , bu kadar teşekkür ettik , bi kaçda soru sorduk , huhu arkadaşım ordamısın ??? :)