arkadaşlar herkes arabasıyla ve vayahut başka şeyler ilgili itiraf yazarsa çok eğlenceli ve güzel olur diye düşünüyorum:)
Printable View
arkadaşlar herkes arabasıyla ve vayahut başka şeyler ilgili itiraf yazarsa çok eğlenceli ve güzel olur diye düşünüyorum:)
yolda punto gördüğüm zaman mutlaka kendi arabamla kıyaslıyorum o araba çok benimkinden çok daha güzel olsa bile içimden benimki de çok güzel diyorum:)
itiraf ediyorum puntomu sattıkdan sonra Fiorino aldım. Aldıkdan sonra çok pişman oldum. Ama Fiorinonun konforu puntodan fazlaymış bunu fark ettim.
itiraf ediyorum...BMW harici arabalar bana çok boş geliyor :D
peşin edit: BMW'm yok...
daha güzel bi araba istiyorum ama puntoyada kıyamıyorum :D hiç satılmasın istiyorum hep bi köşede dursun arasıra kullanayım ediyim :D sanırım ilk arabam olduğundan :D
Puntom pert oldu. Ve yeniden Punto almayı da düşünmüyorum.
Ama itiraf ediyorum, hâlâ hergün birkaç kez bu siteye girip sanki Puntom varmış gibi forumu takip ediyorum... Her seferinde "bu benim rahmetliden iyiymiş, bu kötüymüş, ben olsam bööle yapardım.. gibi gereksiz yorumlar yapmaya devam ediyorum :)
Sanırım iyi değilim:)))
itiraf ediyorum eski puntomu sattıktan sonra kurtuldum diye sevinirken,1,5 sene sonra gidip punto evo aldım.bu araba lanetli :D
yolda gördüğüm tüm puntoların bu siteye üye olabilieceğini düşünerek bazen korna yapıyorum bazen selektör bazende öyle uzaktan bakıyorum... ama onlardada benim gibi sticker yok :)
itiraf ediyorum yanımda annem dahi olsa yolda bi punto gördüğümüzde kardeşş diyoruz hemen ikimizde v hatta siyah olan puntolara (öz kardeş diyoruz...)
Ben PuNtO'mla dertleşiyorum :D
yenilerde gözüm yok ama eğer türkiyede kalıcak olursam 2-3 sene sonra 93 model civarı bir sl almayı planlıyorum temizini bulabilirsem tabii :) eğer amerikaya gidebilirsem 2003 sller 25k dan başlıyor ama 2011 mustangmi alsam karar veremedim hahaha :D
x3 kullandım 20-25 km sürüş konforu açısından hiç beğenmedim odun gibi bi arabaydı resmen :)
evet 184hp istanbula gidince denicem :D bu haftasonu gidicektim ama yattı. normal test olarak vermezler sanırım bana 5.25 filan :D
bende sürekli şunu mu alsaydım bu modelin eskisi bile daha mı iyi olurdu diye düşünüp duruyorum:D bol beygirli canavarları gördükçe(örnek polo gti:))
Puntomu seviyorum.. özellikle 2. puntomu çok seviyorum.. Ama gözüm hep dışarıda.. çok uzakta da değil belki ama para lazım para.. Ne audi ne bmw ne mercedes.. benimde gözüm sadece scirocco da..