Yorumlarınızı bekliyorum gp cular :d
Printable View
Yorumlarınızı bekliyorum gp cular :d
Güzel araç kazasız belasız.
aracı basılması gerek.
sis ve far karartma lazım.
granda punto tr sticker yok.
100 üzerinden 75 kazasız belasız....
kazasız belasız guzel arac
Guzel olmus kazasiz belasiz. Aracin catisina siyah folyo yaptirsana?Tampondakiler led mi?
tampondakiler led.içini bilemiycem ne var :D basma olayına gelince siparişi verdim eibahc gelicek takıcaz.tavan folyosunuda tavsiye etmedi çoğu arkadaşım ondan istemedim :s
Flux led dedigin serit led mi?
bence jant gerek ve tabiki aracı basmanda lazım...
mugenler kötü olmuş gitmiyor puntolara bence...
geri kalanlar hoş güzel araç kazasız belasız...
aractaki kırmızılar başarılı
jant gerek derken çelik jant zaten konig :s
:)
205-50-16 şu ankiler
arkadaşda bbs ler var lastikerliyle beraber 205-45-16 onlarda
bakalım
yayları takarken bi deniycez hoş duracak mı diye
17 takmak istemiorum ya ne bilymbence ölede lastikler arabadan öne çıkıyo çok büyük oluyo sanki ama
tavsyen için saol ;)
17 jant ve yay bide rüzgarlıkları sök gercekten 10 numara olur dahada bişeye gerek kalmaz .. kazasız belasız..
rüzgarlıkları mutlaka sök kapı kollarını boyat yaylarınıda taktığın zaman bak bak doyamazsın
Güzel araba kazasız belasız kardeş :)
görsellik süper olmuş kazasız belasız sürüşler. benim önerim kapı kolları beyaz olmalı. bir de sadece ön logo abarth, arka ve jantlar fiat. ya hepsi fiat logosu olsun ya da tamamını abarth yapmalısın. bir de rüzgarlıkların bende puntolarda güzel durmadığını düşünenlerdenim.
Stoplara kırmızı folyo çek , o tampondaki ve depo kapağındaki stickerları yoket , Farları karart, Herkesin de dediği gibi rüzgarlıkları da çıkart ve kapı kollarını beyaza boya tadından yenmez :) Bide alt panjur düşmüş mü bişey olmuş ona :D