Kimin yaptığı belli olmayan çökük
herkese iyi akşamlar. dün evin önüne pazar kurulduğu için arabayı az yukarda bi tanıdığımızın bahçesine bırakmıştım benim puntonun arkasınada bi golf gelmiş sonradan o golfte tanıdığın ama bıraktığım yer üstten ve arkadan açık. o yolada pazar kuruluyor bu sabah almaya gittiğimde başımdan aşağı kaynarsular döküldü. birde baktım ki arabanın bagaj kapağı resmen çökmüş. çok canım sıkıldı. yapanı bi bulsam öldürecektim o an. aradım golfun shibini kendisinin yapmadığını iddia etti. ama arabayla vurulmuş olsa tampon çökerdi. bnm düşüncem sol aynayı açtıktan sonra arabaların arasından geçerken düşmüş olabilir. sopa yada taşla vurulmuş olsa çizilirdi. hiç çizik yok sadece çökmüş. kaskosu bozulmasın die hemde fiyat bildisi almak için sanayiye gittim 120-150 arası bi fiyat verdiler babamın arkadaşıyla karşılaştık. yazık günah falan boyatma dedi gel yapalım dedi. iç döşmeleri söküp içerden dışa doğru yüklendi düzeldi. çok az biraz çöküklük kaldı ama belli bile olmayacak şekilde. 20 tl verdim. siftah yapsınlar diye. ama çok canım sıkıldı. üzüntüden çöktüm.