Edit : (Videodaki bilgi kötü niyetli kişilerin eline geçebileceği için linki kaldırılmıştır.)
Printable View
Edit : (Videodaki bilgi kötü niyetli kişilerin eline geçebileceği için linki kaldırılmıştır.)
yok artık...
aman aman hırsızlar görmesin bu videoyu
konuyu kapatın bence veya silin
Wtf : ))))
videoyu yaymayaydık iyiydi ya :hammer00:
19000 kusur izlenmiş işi olan coktan kapmıştır bunu
İlginç şaşırdım kaldım
Sent my iPhone using
çoğu puntoda müzik tesisatı veya başka para eder şeyler var kötü süşünceli inssanlar bunu dener ve arkadaşlarımızın arabası zarar görür.bişeyler almasa bile araç çizilir.rica ediyom kaldıralım videoyu.
teşekürler........
bende yoook artık demek istiyorum. bence o aracın kilidinde sorun var. valla şimdi tornavidayı alıp ineceğim aşağı :)
kilitli değildir yaaa mandal bozuk tur
yada
boşverin hırsızlar çaldıkları bilgisayarları çalıştımazlar
youtube tan da haberleri yoktur rahat olun :))
video da dikkat ederseniz tornavidayı soktuğunda kilit sallanıyor sağlam durmuyor yani bence bu işte başka birşey var
asil arkadaşımız haklı,video gerçeği yansıtsada yansıtmasada kötü gayeli biri bunu denemek isteyebilir,açmakta başarılı olamazsada boydan boya çizer
videoda dert edilcek bişey yok hemen hemen tüm arabaların kapısını açmak kolaydır zaten. kendi anahtarımı bagaja kitleyince 5 dkda açıldığına şahitim :) birazda şans ile 1 dk bile sürmez...
diğer taraftan hırsızlar kapıyı açmak için uğraşmaz camı kırar :)
Eşeğin aklına karpuz kabuğunu getirmeyin bence. Linki ya da videoyu silin bir şey yapamasada verdiği zarar ve bizdeki huzursuzluk yeter.
arkadaşlar hırsıza kilit dayanmaz yeterki kafasına koysun.
Adam yabancı dil bilmediğinden anlamaz. belki. Fakat şimdi türkçe bir sitede böyle birşey yayınlanır ve adamlar farkederse açamasa bile dener.. Hırsız değil belki sırf kötü niyetli hakikaten açılıyomu diye dener.. Bence de linki kaldırmak gerek..
Fiat kapı teknolıjısı konusunda Kus serısınden bır adım öteye gıdememıs desennıze
e silin o zaman konuyu!
merak ettik daldık konuya.
millet bilse ne bilmese ne. ?!?
ps. Gorky özel mesajdan atabilir misin linki?