ya bu parfüm püskürtücü aldım 160 a geçen gün fiatın ancak bu kokuyu bn mi alamıorm yoksa çok iyi koku yaymıo mu ya da bn kullanmasını bilmiorm daha önce alıp kullanan var mı acaba bilgilendirebilrler mi???
Printable View
ya bu parfüm püskürtücü aldım 160 a geçen gün fiatın ancak bu kokuyu bn mi alamıorm yoksa çok iyi koku yaymıo mu ya da bn kullanmasını bilmiorm daha önce alıp kullanan var mı acaba bilgilendirebilrler mi???
ya canım hemşeerim sen o 160 ı bana verseydin ben hernekadar ist. da da olsam her gün gelir aracına bi bulgari pıst latır gideerdim... :)
neyse kaça aldıysan ucuza almışın... hayırlı olsun :)
ya bilsem almazdım ki :) glade in havalandırmaya takılanı da koku vermiodu ondan aldım ama yani püskürtmüo koku vermio anlamadım herhalde bn kullanmayı beceremedm :))
yuh 160 lira mı o :)
foto koyabilir misin nasıl monte ettin vs?
naptın arkadaşım ya yazık etmişsin parana 160 tl verilirmi.glade gayette güzel koku veriyor.o paraya aracına güzel bi aksesuar taktırabilirdin.mesela spoiler ve maşpiyel gibi.
parfüm püskürtücü :S 160 TL :S 16 olmasın o.. o işte bi yanlışlık vardır.. nasıl bi parfüm püskürtücüymüş o ya..
yok yok gayet 160 hatta 190 da tanıdık ındırımı ve paro ındırımı ıle 160 oldu fotoları aksama koyarım ama bn kullanmasını bılemedm herhalde dıelm koku fln verdıgı yok kullanım kıtapcıgı ıtalyanca onu bı arkadasa cevırttırıp kullanmasını ogrenmeyı umuyorum ama yanı ole basıt bısey de deıl ama 190 veya 160 da etmez bı de ıcınden 3 cesıt koku cıkıyor onlar bıtınce ayrıca onlardan almak gerekıo pılle calısıo zaten kulluge koyuluo hareket sensoru var ıcınde araba calısınca o da koku vermeye baslıo ama o kokuyu bn alamadım ıste daha :D
bence o parfümü kimse almayı aklından geçirmediği ve yıllardır paketinde olduğu için koku bayatlamıştır :)
Güle güle kullanın ama çok paraymış :S
190 ya şaka gibi :D :D
Resim paylaşmanızı bekliyoruz...
kolaymı öle 190 tl lik parfüm resmi görmek.korkarım arkadaş " bi sakal atında ekliim resimleri " dicek heralde :)
gerçekten 160 tl bir parfüm için ciddi bir rakam.
resımler
devamı
aslında çok şık birşey fakat biraz pahalı 50 falan olsa bende alırdım :) Bu arada araç evo vitesin solundaki usb girişi sanırım ? orda aux çıkışı varmı bravodamı ne görmüştüm galiba