gökhan ve haliç oto servisine sonsuz teşekkürler
Arkadaşlar 2 hafta önce önümde bir traafik kazası meydana geldi ve araç içinde sıkışan insanları cıkartmaya calıştık biz cıkartamayınca itfaiye geldi ve 15 dk kadar kısa bir sürede cıkarttı ama ambulans halen gelmemişti ben ağır kanamalı bir arkadaşı gp in arka koltuğuna attım ve yakında bululan devlet hastanesine kaldırdım neyse polise ifade falan derken gp me geri döndüm ve birde ne göreyim benim arka koltuk,yerler,kapı acma yerleri ve tavanlar hep kan olmuştu neyse bir oto kuoförüne gittim ama ne yazıkki pek cıkartamadı,bu konuyu gökhan arkadaşımla paylaşmıştım oda bana bakırköyde bulunan HALİÇ OTO ya yönlendirdi kendisinde olan komple oto korumayı bana hediye etme nezaketini gösterdi neyse 10 gün önce gün aldım ve dün gittim daha servise gp sokar sokmaz bana bir ilgi alaka şaşar kalırsınız sonra orda görevli bizim siteye üye CÜNEYT arkadaşımızın yanında takıldım saat:09:00 başlayan gp temizliği akşam 17:45 gibi bana teslime edildi ve gözlerime inanamadım gp min motoru,içi,koltukları,dışı,bagajına kadar her yer tertemiz ilk günkünden daha güzel olmuştu orta çalışan araç karsılamada kenan bey ve oto korumanın sorumlusu kenan beye ve ismini hatırlamadığım tüm HALİÇ OTO personeline ve Gökhan yaasdal arkadaşıma sonsuz teşekkürleri bir borç bilirim.