Uzun zaman görüşmemiz zor kendinize iyi bakın yarın teslim oluyorum birliğim Tuzla İstanbul Piyade Eğitim Komutanlığı birazdan da yola çıkıyorum. Sağlıcakla kalın.
Printable View
Uzun zaman görüşmemiz zor kendinize iyi bakın yarın teslim oluyorum birliğim Tuzla İstanbul Piyade Eğitim Komutanlığı birazdan da yola çıkıyorum. Sağlıcakla kalın.
hayırlı tezkereler komşu olucaz
yarın kuzenimi teslim edicez bizde.
foça komando :(
allah herkesin yardımcısı olsun
https://forum.grandepuntotr.com/sati...masrafsiz.html
Bu arada benim puntiş satılık bilginiz olsun aslında satmıştım anlaşmıştık yalnız anlaştığım kişi krediyi yeteri kadar çekememiş bana bir bölümü için senet verince kabul etmedim.
hayırlı teskereler inşallah...
hayırlı tezkereler .Allah güle güle gidip gelmeyi nasip etsin.
hayırlı tezkereler!
hayirli tezkereler
Şansınıza güzel yerdesiniz,hayırlı tezkereler..
Allah' a emanet ol hocam.
hayırlı teskereler bende 1 aralıkta asteğmenlik sınavına girip 12 sinde asker olcam :)
hayırlı tezkereler güle güle gidin ve aynı şekilde gelin...
Hayırlı teskereler... Allaha emanet...
Bende askere gidiyorum :) Samsun Sahra sıhhıye okulu ve eğit. merk. kom. yedek subay adayı olarak 2 sinde samsundayım :D
hayırlı tezkereler
Hayirli teskereler kardeşim, vatan sana emanet..
hayırlı tezkereler allaha emanet olun kendinize iyi bk inşallah bi çırpıda biter askerlik sorunsuz sıkıntısız tekrar tekrar hayırlı tezkereler
Hayırlı tezkereler
güzel ve rahat bi yer, tez zamanda hayırlısıyla dönersiniz inşallah
hani anlatırlar ya askere giderken eskiden şenliklerle güle-oynaya isteyerek ve severek giderlermiş,çünkü askerliği vatan borcu olarak biliriz biz TÜRK milleti olarak.Askerliğin vatan borcu olarak değilde ayak bağı olarak göründüğü şu zamanlarda,severek ve isteyerek askere giden tüm vatan evladı kardeşlerime ALLAH selamet versin.hayırlı teskereler dilerim.