Arkadaşlar aranızda denizlili varmı? Varsa buluşalım birgün tanışalım birbirimizin araçlarını inceleyelim :)
Printable View
Arkadaşlar aranızda denizlili varmı? Varsa buluşalım birgün tanışalım birbirimizin araçlarını inceleyelim :)
ben denizliliyim arada geliyorum oraya :)
senede 2 ay didim ve nazilli tarafındayım :)
Denizlili değilim ama şu an için burada yaşıyorum.Beyaz bir EVOM var
bu akşam beyaz bi evo gördüm dolce vitanın önünden geçti çamlıkta osenmiydin ? :D
Yahu bende izmirliyim denizlili değilim zaten denizlide öğrenciyim sadece 4. senem :D :D
Tabiki oldu ama mecbur geldim puanım izmire yettide bizmi kalmadık :D :D deniz yok bikere alışmışız bu yaşa kadar deniz olan şehire burda ilk senemde bunalım gezdim :D
Tek bi güzelliği var denizlinin yolda gördüğün güzel bi kızı birdaha görme şansın oluyo küçük şehir olduğu için :D :D ama izmirde bi kere görünce bidaha göremiyon :D
Kardeş, sen önce bi gel İzmir buluşmasına biz seni görelim. Sonra hep beraber Denizli'li arkadaşlarımızı da misafir ederiz. Şu t-jet'i bi görelim artık değil mi? :) :)
Eee peki arkadaşlar ne zaman bu denizli buluşması ve ya ıvırı zıvırı ?? denizlili olanlar nerede ??? yaz geldi akyaka denizliye 150 km atlar gideriz bi organizasyon yapalım artık ...