Yeni peugeot 208 modeli tanıtılmış arkadaşlar 2012 de yollarda olcakmış...
Yeni Peugeot 208: Let your body drive
Printable View
Yeni peugeot 208 modeli tanıtılmış arkadaşlar 2012 de yollarda olcakmış...
Yeni Peugeot 208: Let your body drive
Güzel yapmış adamlar takdir ettim. Gündüz farları hoş olmuş. GİT yapmışlar ufaktan :)
beğendim :)
Araç tasarımı güzel olmuş ama biraz bana yeni citroen c3 ü andırıyor gibi geldi :)
peugeot tasarımlarda gerçekten kendini aştı :) inşallah motoru ile kaportası ile güzel araç olur bayanlarımız bol bol alır :D
birde fiat aşsa dikkat ediyorum reno peugeot hyundai v.b markalar son yıllarda ürettikleri araç profillerinin tamamen değiştirtiler örneğin megane 3 ve ya acceent blue aklıma gelmezdi öyle bi dizayn değişikliği yapacakları ama fiat opel gibi markalar normal standart güzel ama sıradışı olmayan araçlar üretiyor.
goruntu guzel begendim ama eskı modellerindekı gibi sorunlar cıkarmasalar artık bari
508 de olduğu gibi ön logonun altında peugeot yazıyor...demek ki tüm modellerde bunu göreceğiz artık :)
peugeot ve citroen i genel olarak seviyorum :)
hayalim 1.6 thp 200 hp bir RCZ :)
c3 Çizgileri Resmen :) Bunlarda İşin Kolayını Buldu Valla Tek Tasarım Üzerinde Eğ Büğ İki Oyna Tamam :)))
Tek kapı olanı çok agresif durmuş:)
Biraz Citröen Serilerine yaklaşmış gibi geldi.Peugeot sportifliği kısmış, kalite ve konforu arttırmış sanki.En azından fotolardan öyle :)
psa malı :)
godik beğenmedim
yeni focus un baklava dilimi
bununda girinti cıkıntıları
beeenmedim
Su fransiz arabalarini oldum olasi sevmem..
Sent my GT-I9100 using
web cam la bağlanılmak istenen oyun nedir bilgisi olan varmı ben açamadımda ?
hadi canım o zanan aktif hale getireyim camı :)
bayan arabası olmuş bu ya nerde 306 nerde 205
cmaxe benzemiş falan filan iyi değil :)